مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد :

مقاله بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد از صفحه ۲۷۱ تا ۲۸۰ منتشر شده است.
نام: بررسی یک ساله رادیواپسیته های بافت نرم در رادیوگرافی پانورامیک مراجعین به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کلسیفیکاسیون بافت نرم
مقاله رادیوگرافی پانورامیک
مقاله رادیواپسیته های بافت نرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: اپسیته های بافت نرم از جمله موارد نسبتا شایعی هستند که در رادیوگرافی پانورامیک مشاهده می ‌شود. این اپسیته ها شامل کلسیفیکاسیون گره‌ های لنفاوی و استخوانی شدن کمپلکس استیلوهیویید، کلسیفیکاسیون لوزه ها، رینولیت، آنترولیت و کلسیفیکاسیون ناحیه دو شاخه شدن کاروتید، سیالولیت، میوزیت اسیفیکان و استئوماکوتیس می باشد. هدف این مطالعه بررسی میزان فراوانی این اپسیته هادر رادیوگرافی پانورامیک و تشخیص افتراقی آنها، عوامل و بیماری های زمینه ساز، و همچنین ثبت و بررسی علایم بیمار در صورت مشاهده بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی، رادیو گرافی های پانورامیک ۶۷۱ بیمار مراجعه کننده به بخش رادیولوژی دانشکده دندانپزشکی مشهد به مدت یک سال مورد بررسی قرار گرفت، و شیوع انواع رادیواپسیته، محل آنها و برخی عوامل مرتبط مثل سن، جنس، تعداد، عوامل زمینه ای، علایم و نشانه های آن ارزیابی شد. کلسیفیکاسیون کمپلکس استیلوئید اندازه گیری شد. سپس اطلاعات بدست آمده توسط آزمون های Chi-square و Fisher Exact Test آنالیز شدند.
یافته ها: فراوانی رادیواپسیته های بافت نرم به صورت: تونسیلولیت
%۳۹۶۶، گره لنفاوی کلسیفیه %۲۵۸۶، کلسیفیکاسیون ناحیه دو شاخه شدن کاروتید %۸۶۲، اوستوما کوتیس %۶۹۰، سیالولیت %۵۱۷، کلسیفیکاسیون غضروف حنجره %۳۴۵، آنترولیت %۱۷۲ و کلسیفیکاسیون کمپلکس استیلوهیوئید %۵۸ بدست آمد. بین کلسیفیکاسیون کمپلکس استیلوهیوئید و سن ارتباط معنی داری وجود داشت (۰۰۰۱>P).
نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد کلسیفیکاسیون کمپلکس استیلوئید با طول بیشتر از ۴۵ میلی متر باید به عنوان مورد مشکوک یا پاتولوژیک مطرح گردد. همچنین مشاهده پلاک آترواسکلروتیک کلسیفیه به طور تصادفی در رادیوگرافی پانورامیک بایستی به عنوان زنگ خطری جهت پیشگیری از حملات مغزی عروقی تلقی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.