مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) :

مقاله ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله علوم زراعی ایران از صفحه ۴۳۶ تا ۴۵۱ منتشر شده است.
نام: ارزیابی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک، عملکرد دانه و اجزای آن در ژنوتیپ های لوبیا سفید (.Phaseolus vulgaris L)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اجزای عملکرد
مقاله خصوصیات مورفو فیزیولوژیک
مقاله عملکرد دانه و لوبیا سفید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزیابی تاثیر شاخص ‌های فیزیولوژیک بر عملکرد دانه از اهمیت زیادی در گیاهان زراعی برخوردار است. به منظور شناسایی خصوصیات مورفولوژیک و ارزیابی اثر برخی شاخص ‌های رشد و ضریب استهلاک نوری بر عملکرد دانه و اجزای آن در لوبیا، آزمایشی در سال ۱۳۸۷ روی تعداد ۴۶ لاین امید بخش لوبیا سفید به همراه دو رقم دهقان و دانشکده در قالب یک طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج اجرا شد. نتایج نشان داد که ژنوتیپ‌ های لوبیا از نظر صفات مورد ارزیابی دارای اختلاف معنی ‌داری بودند. در میان شاخص ‌های فیزیولوژیک، شاخص سطح برگ و دوام سطح برگ همبستگی مثبت و معنی‌ دار و ضریب استهلاک نوری همبستگی غیر معنی داری با عملکرد دانه داشتند. از بین اجزای عملکرد و صفات مهم تاثیرگذار در عملکرد دانه، همبستگی مثبت و بسیار معنی ‌دار به ترتیب در تعداد دانه در بوته، عملکرد بیولوژیک و تعداد غلاف در بوته با عملکرد دانه مشاهده گردید. در بین ژنوتیپ ‌های مورد بررسی، ژنوتیپ های ۴۱، ۷۱ و ۶۷ به ترتیب با عملکرد ۱۱۶۹۱، ۱۱۶۰۲، ۱۱۵۴۴ گرم در متر مربع، پر محصول ‌ترین ژنوتیپ ‌ها شناسایی شدند. ژنوتیپ ۴۱ دارای بیشترین شاخص سطح برگ، دوام سطح برگ و عملکرد بیولوژیک نسبت به کلیه ژنوتیپ های مورد بررسی بود. بر اساس نتایج این تحقیق به نظر می ‌رسد که با متمرکز کردن اهداف اصلاحی روی شاخص های فیزیولوژیک، می ‌توان عملکرد دانه لوبیا را بهبود بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.