مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان :

مقاله بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۳۷ تا ۱۴۶ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای اثرات تغذیه ای سیست دکپسوله، ناپلی آرتمیا و غذای کنسانتره در لارو قزل آلای رنگین کمان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لارو
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله آرتمیا ارومیانا
مقاله درصد بقا
مقاله ضریب تبدیل غذایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
استفاده از غذاهای زنده در پرورش لارو آبزیان مختلف نه تنها نیازهای غذایی جانور را تامین می کند بلکه به دلیل همخوانی با رژیم غذایی طبیعی ماهی و تقویت فعالیت آنزیم های دستگاه گوارش آبزیان که در دوران لاروی ضعیفتر از حیوان بالغ می باشد، مورد توجه می باشد. بعلاوه غذای زنده با افزایش قابلیت هضم غذای کنسانتره در لارو آبزیانی که به تنهایی قدرت هضم مناسبی ندارند، باعث افزایش بازدهی رشد و بقا می شود. در این تحقیق اثر پنج جیره غذایی مختلف شامل غذای کنسانتره (تیمار ۱)، سیست دکپسوله آرتمیای دریاچه ارومیه (تیمار ۲)، ناپلی آرتمیا (تیمار ۳)، مخلوط غذای کنسانتره و سیست دکپسوله (تیمار ۴) و مخلوط غذای کنسانتره و ناپلی آرتمیا (تیمار ۵) هر کدام با سه تکرار، طی یک دوره پرورش سه هفته ای بر روی میزان رشد، درصد بقا، ضریب تبدیل غذایی (FCR)، پروفیل اسید های چرب و میزان پروتئین لارو ماهی قزل آلا مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشانگر تفاوت معنی دار بین گروه های تیمار از نظر رشد لاروها (۰۰۵>P) بود. به این صورت که میزان رشد لاروها در گروه تغذیه شده با ناپلی آرتمیا بالاتر بوده و اختلاف معنی داری با سایر تیمارهای غذایی و نیز ضریب تبدیل غذایی پایین تری (FCR=0.82) دارد. این در حالیست که لاروهای تغذیه شده با غذای کنسانتره کمترین میزان رشد را داشته اند و ضریب تبدیل غذایی بالاتری (FCR=1.04) نسبت به بقیه گروههای تیماری از خود نشان دادند. بالاترین درصد بازماندگی مربوط به گروههای تغذیه نموده با ناپلی آرتمیا (تیمار ۳) و مخلوط کنسانتره با ناپلی آرتمیا (تیمار ۵) بود که اختلاف معنی داری (۰۰۵>P) با سایر تیمارهای تغذیه ای داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.