مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان) :

مقاله اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در طب جانباز از صفحه ۳۷ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: اثربخشی آموزش گروهی شیوه های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر ( فرزندان جانبازان)
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله حل مساله
مقاله بحران هویت
مقاله نوجوانان دختر
مقاله فرزندان جانبازان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: فشارهای ناشی از جنگ می ‌تواند شکل ‌گیری و رشد هویت فرزندان جانبازان به ویژه دختران نوجوان را به مخاطره اندازد، لذا هدف از این پژوهش تعیین اثربخشی آموزش گروهی شیوه ‌های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر (فرزندان جانبازان) با توجه به ویژگی ‌های دموگرافیکی (پایه تحصیلی و میزان درآمد خانواده) می‌ باشد.
مواد و روش ‌ها: روش پژوهش از نوع آزمایشی است. ابتدا در مرحله پیش ‌آزمون پرسشنامه هویت شخصی و مشخصات دموگرافیک بر روی ۱۰۰ دختر نوجوان فرزند جانباز اجرا شد. از بین افرادی که بالاترین نمره را در این آزمون کسب ‌کرده ‌بودند، به صورت تصادفی منظم ۱۵ نفر به عنوان گروه آزمایش و ۱۵ نفر به عنوان گروه کنترل انتخاب ‌شدند. سپس برنامه آموزش گروهی شیوه‌ های حل مساله برای گروه آزمایش به تعداد ۱۰ جلسه ۱۵ ساعته اجرا شد. تعداد گروه آزمایش به ۱۱ نفر تقلیل یافت و در نهایت ۲۲ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. پس از پایان جلسات آموزش، پرسشنامه هویت شخصی و مشخصات دموگرافیک در مرحله پس آزمون برای هر دو گروه آزمایش و کنترل اجرا شد و نتایج این دو مرحله با هم مقایسه شده و تجزیه و تحلیل شدند.
یافته‌ ها: برای تجزیه و تحلیل داده ‌ها از کواریانس استفاده شد. نتایج تحلیل نشان‌ داد که بین گروه آزمایش و گروه کنترل در رابطه با تاثیر آموزش حل مساله بر بحران هویت تفاوت معنی ‌دار وجود ‌دارد (p<0.0001). اثربخشی آموزش با توجه به تاثیر ویژگی‌ های دموگرافیک معنادار نمی ‌باشد.
بحث و نتیجه ‌گیری: بر اساس یافته ‌های این پژوهش می ‌توان نتیجه گرفت که آموزش گروهی شیوه‌ های حل مساله بر کاهش بحران هویت نوجوانان دختر (فرزندان جانبازان) موثر بوده ‌است و آموزش به یک میزان (بدون دخالت ویژگی های دموگرافیکی پایه تحصیلی و میزان درآمد) بر افراد تاثیر داشته ‌است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.