مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر :

مقاله تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در پژوهشهای جغرافیای طبیعی (پژوهش های جغرافیایی) از صفحه ۱۵ تا ۲۹ منتشر شده است.
نام: تغییرپذیری زمانی و مکانی بیشینه بارش ماهانه در بخش های جنوبی دریای خزر
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هارمونیک
مقاله ماهانه
مقاله بیشینه
مقاله تغییرپذیری
مقاله بارش
مقاله واریانس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تغییرپذیری دما و بارش از ویژگی های اصلی اقلیم به شمار می آید. به ویژه بارش در مقیاس های زمانی و مکانی مختلف دارای تغییرات بسیاری است. بررسی تغییرپذیری درون سالانه فراوانی بارش بیشینه ماهانه در مناطق جنوبی دریای خزر موضوع مقاله حاضر است. برای این منظور از داده های ۳۲ ایستگاه (همدیدی سازمان هواشناسی و باران سنجی وزارت نیرو) که دارای ۴۰ سال آمار پیوسته (۲۰۰۶-۱۹۶۷) است، استفاده شده است. بررسی اولیه نشان می دهد که به طور نسبی در ماه های سپتامبر، اکتبر و نوامبر بارش بیشینه ماهانه در بیشتر بخش های منطقه رخ می دهد. به منظور بررسی دقیق تر و نشان دادن تناوب بارش از روش هارمونیک استفاده گردید. روش هارمونیک نشان داد که بیشترین درصد توضیح واریانس به وسیله هارمونیک اول به میزان بیش از ۷۰ درصد در بخش های ساحلی مناطق مرکزی و غربی این منطقه مشاهده می شود. در این بخش ها تغییرات درون سالانه بارش بیشینه ماهانه طی دوره مورد بررسی عموما به صورت سالانه صورت می گیرد. در بخش های کوهستانی و شرقی به هارمونیک های سوم و چهارم برای توضیح واریانس نیاز است و در بعضی از موارد تا هارمونیک ششم نیز برای توضیح واریانس به کار می رود، که نشان از تغییرپذیری زیاد و عدم یکنواختی بارش در این مناطق دارد. بیشترین PVR(1) به میزان ۸۲ درصد متعلق به ایستگاه رشت و کمترین میزان PVR(1) به میزان حدود ۱۰ درصد مربوط به ایستگاه نمارستاق است. میزان PVR که نشان دهنده میزان توضیح دهندگی واریانس است، در هارمونیک اول نشان دهنده تغییرات سالانه است. در ایستگاه رشت ـ به واسطه میزان بالای PVR هارمونیک اول ـ تغییرات درون سالانه مولفه بررسی شده دارای یکنواختی بیشتر و سالانه بوده و در ایستگاهی همچون نمارستاق تغییرات دارای نوسان بیشتری است و به هارمونیک های بالاتری برای توضیح واریانس نیاز است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.