مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی :

مقاله تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۲۴۳ تا ۲۵۶ منتشر شده است.
نام: تاثیر مدت زمان نگهداری در سردخانه بر تغییرات فیزیکی، شیمیایی و حسی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله میگوی وانامی ((Litopenaeus vannamei
مقاله ارزیابی حسی
مقاله نگهداری در سردخانه
مقاله کیفیت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق اثر زمان نگهداری (۱۲۰ روز) در سردخانه (دمای ۱۸- درجه سانتیگراد) بر زمان ماندگاری و همچنین ویژگی های کیفی میگوی منجمد بررسی شد. نتایج نشان داد که طول مدت نگهداری تاثیر معنی داری بر ترکیب لاشه (رطوبت، پروتئین، چربی و خاکستر) و ترکیب اسیدهای چرب عضله ندارد ولی با گذشت زمان ظرفیت نگهداری آب ۱(WHC) و pH به همراه شاخص های شیمیایی مثل تیوباربیتوریک اسید ۲(TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار ۳(TVB-N) دچار تغییرات معنی داری شد. با افزایش زمان نگهداری، میزان رطوبت از ۷۴۸ به ۷۱۳ درصد و WHC از ۹۷۶ به ۹۱۹ درصد کاهش یافت و pH به سمت قلیایی پیش رفت به طوریکه از ۶۹۰ به ۷۴۶ رسید، همچنین میزان TBA و TVB-N بترتیب از ۰۰۸۶ به ۰۱۲۴ میلی گرم مالون دی آلدئید بر کیلوگرم و ۷۱۶ به ۱۱۵ میلی گرم نیتروژن بر ۱۰۰ گرم نمونه رسید. تغییرات معنی داری در ویژگی های بافت و ظاهر کلی میگوها مشاهده شد ولی این محصول حتی بعد از ۱۲۰ روز نگهداری در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد سالم و از نظر حسی قابل قبول بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.