مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران) :

مقاله تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جنگل و فرآورده های چوب (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۹۱ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی (مطالعه موردی: روستای دژن شهرستان کامیاران)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بهره برداری
مقاله توسعه پایدار
مقاله جنگل
مقاله روستای دژن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پایداری منابع طبیعی یکی از چالش های برنامه ریزان و سیاست گزاران توسعه به خصوص در مناطق روستایی کمتر توسعه یافته است چرا که ارتباط بهره برداران با محیط در این مناطق، پیچیده تر از مناطق توسعه یافته است. هدف کلی این بررسی مطالعه عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب جنگلی در روستای دژن در شهرستان کامیاران بود. پارادایم حاکم بر تحقیق کمی و روش به کار رفته روش توصیفی بود. جامعه آماری تحقیق ۵۳۵ نفر از بهره برداران روستای دژن شهرستان کامیاران بود که با استفاده از جدول مورگان نمونه ای ۲۲۲ نفری به طور تصادفی انتخاب شد. ابزار تحقیق پرسشنامه بود که روایی آن توسط گروهی از متخصصان به روش روایی محتوایی بررسی گردید و برای تعین پایایی آن ضریب آلفای کرونباخ محاسبه گردید۰۸۱) ). داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS پردازش و تحلیل شدند. نتایج پژوهش نشان داد که بیشتر بهره برداران از چوب های جنگلی مردان میانسال بودند (۵۷۲ درصد) که بیشتر افراد این گروه (۴۶۵ درصد) در حد زیاد از چوب جنگلی استفاده کرده اند. نتایج نشان داد که به طور کلی ۳۰۶ درصد بهره برداران در حد زیاد از چوب های جنگلی استفاده کرده اند. بیشترین کاربرد چوب های جنگلی استفاده در صنعت و صنایع دستی بود (۳۳۹ درصد).
نتایج نشان داد که قطع بی رویه درختان برای مصارف مختلف، چرای دام و قطع درختان به منظور گسترش زمین های زراعی مهمترین عوامل تخریب جنگل از دیدگاه پاسخگویان بوده است. همچنین نتایج نشان داد که بین نگرش نسبت به استفاده از چوب جنگلی و جنسیت رابطه مثبت و معنی داری وجود داشت و تعداد مردان با نگرش مثبت به استفاده از چوب های جنگلی برای مصارف مختلف بیشتر از زنان بوده است. بین نگرش و سن بهره برداران رابطه مثبت و معنی داری وجود داشته و هر چه سن بالاتر رفته تعداد افراد با نگرش مثبت به بهره برداری از چوب های جنگلی بیشتر شده است. برای تحلیل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از منابع جنگلی از تحلیل عاملی (نوع R) استفاده شد. پنج عامل شامل: مدیریتی- نظارتی، اقتصادی، تشویقی- انگیزشی، آموزشی- اطلاع رسانی و نگرشی- فرهنگی شناسایی شدند که در مجموع ۵۴۱۵ درصد واریانس کل عوامل موثر بر بهره برداری پایدار از چوب های جنگلی را تبیین کرده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.