مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی :

مقاله بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۲۵۷ تا ۲۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی رشد و تغییرهای پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در طی مراحل تکامل لاروی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسید چرب
مقاله تاس ماهی ایرانی
مقاله لارو
مقاله رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق هدف بررسی رشد و تغییرات پروفیل اسیدهای چرب تاسماهی ایرانی در طی مراحل مختلف تکامل لاروی بود. نمونه برداری در روزهای ۱، ۵، ۹، ۱۴، ۱۹، ۲۴، ۲۹، ۳۴ و ۴۰ انجام گرفت. تغذیه لاروها بعد از جذب کیسه زرده در روز نهم تا روز سیزدهم با آرتمیا و سپس تا انتهای دوره با دافنی انجام شد. تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از روش آنالیز واریانس یک طرفه انجام شد. نتایج حاصل از رشد نشان داد، درصد افزایش وزن بدن در روز ۱۹ نسبت به روز اول ۴۹۴۵ درصد بود و از روز ۱۹ تا ۴۰، ۸۲۸۹ درصد افزایش یافت. نتایج بدست آمده از ترکیب اسیدهای چرب غذای زنده نشان داد که آرتمیا دارای مقادیر بالایی (۰۳۴ ± %۴۰۹۸) از MUFA می باشد و اسیدهای چرب چند غیر اشباع در دافنی (۱۶۰ ± %۳۶۳۱) بیشتر از آرتمیا می باشد (۰۵/۰>P). نتایج بدست آمده از ترکیب اسیدهای چرب لارو، نشان می دهد که اسیدهای چرب اشباع تا روز ۲۹ (۰۷۸ ± %۴۰۲۰) افزایش یافته، در مقابل MUFA تقریبا تا روز ۳۴ (۰۶۱ ± %۳۳۳۷) کاهش می یابد (۰۵/۰>P). اسیدهای چرب بلند زنجیره غیراشباع و چند غیراشباع در طی دوره دارای نوسان می باشد. نتایج نشان می دهد که MUFA یکی از مهمترین منابع تامین انرژی در تاسماهی ایرانی در دوره لاروی می باشد. با توجه به مقادیر کم آراشیدونیک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید در غذای لارو نسبت به لارو تاسماهی ایرانی و پرورش یافته در آب شیرین می توان احتمال داد که تاسماهی ایرانی در مراحل لاروی قادر به سنتز اسیدهای چرب بلند زنجیره غیراشباع از اسیدهای چرب لینولئیک و لینولنیک می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.