مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان :

مقاله پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در زمین از صفحه ۵۱ تا ۶۳ منتشر شده است.
نام: پهنه بندی و تحلیل خطر زمین لرزه در گستره استان لرستان
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پهنه بندی
مقاله چشمه های لرزه زا
مقاله دوره بازگشت
مقاله رابطه کاهندگی
مقاله رهیافت احتمالی
مقاله رهیافت تعینی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقاله حاضر پژوهشی با محوریت پهنه بندی خطر لرزه ای با استفاده از دو رهیافت تعینی و احتمالی در گستره استان لرستان بین طول های جغرافیایی ۴۶ درجه و ۳۰ دقیقه تا ۵۰ درجه و ۳۰ دقیقه شرقی و عرض های جغرافیایی ۳۱ درجه و ۳۷ دقیقه تا ۳۵ درجه و ۱۵ دقیقه شمالی از خط استوا در پهنه زاگرس و قسمتی ناحیه سنندج – سیرجان است. در این پژوهش بر اساس داده های تاریخی و سده بیستم، اطلاعات گسل های لرزه زا، سازو کار ژرفی محدوده و ساختار زمین شناسی، مدل لرزه زمین ساخت منطقه ارایه شده و چشمه های لرزه زا معرفی گشته اند. پس از حذف پیش لرز ه ها و پس لرزه ها (برای صدق فرض توزیع پوا سون داده ها)، پارامترهای لرزه خیزی و با در نظر گرفتن عدم قطعیت های متناسب با زمان وقوع زمین لرزه ها و با فرض Mmin=۴ محاسبه شده اند. اطلاعات حاضر توسط نرم افزار PSHA برای چندین مورد از روابط کاهندگی مورد پردازش قرارگرفته و در نهایت بیشینه شتاب افقی مورد انتظار برای ساختگاه (شهرخرم آباد) حاصل از هر قطعه به دست آمده است. با استفاده از این نتایج، نقشه هم تراز شتاب (Isoacceleration) برای مولفه افقی بر اساس هر دو رهیافت تعینی و احتمالی برای دوره بازگشت ۴۷۵ و ۷۵ سال گستره استان لرستان رسم گردیده است. در ادامه با توجه به فاصله گسل با محدودی شهری، خطرات احتمالی وقوع زلزله، بارو مرکز شهر مورد بررسی قرار گرفته اند. در انتها پیشنهاداتی در راستای کاهش آسیب به مناطق شهری ارایه شده است. بر اساس بررسی های حاضر، می توان گسل های موجود در پهنه گسل زاگرس مرتفع و سپس گسل دورود (درپهنه گسل اصلی زاگرس) را به عنوان گسل های مسبب رویداد احتمالی زمین لرزه برای شهر خرم آباد در نظر گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.