مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس :

مقاله غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در دانش میکروب شناسی از صفحه ۵۱ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: غنی سازی پروبیوتیکی آب هویج زرد ایرانی (زردک) توسط چهار گونه لاکتوباسیلوس
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پروبیوتیک
مقاله لاکتوباسیلوس
مقاله هویج زرد ایرانی (زردک)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که دارای اثرات مفید در سلامت فرد می باشند. امروزه با در نظر داشتن خواص مفید پروبیوتیکها تهیه مواد غذایی که توسط پروبیوتیک ها، غنی شده باشند بسیار مورد توجه قرار گرفته است در بین مواد غذایی نوشیدنی ها به علت تمایل بیشتر افراد به مصرف آنها از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. در این تحقیق آب هویج زرد ایرانی توسط ۴ گونه لاکتوباسیلوس پروبیوتیکه گردید کینتیک رشد لاکتوباسیلوسها در آب هویج هر ۲ ساعت یکبار توسط روش شمارش صفحه ای و روش پورپلیت بررسی و ثبت شد. ماندگاری لاکتوباسیلوسها در آب هویج زرد ایرانی به مدت ۹۶ روز در دمای ۴ و ۲۵ و ۳۷ درجه هر ۴۸ ساعت یکبار بررسی و ثبت گردید.pH قند و اسیدلاکتیک در قبل و بعد از پروبیوتیکه شدن و در طی مدت نگهداری بررسی گردید. هر ۴ گونه توانایی رشد در آب هویج زرد ایرانی را داشتند و در بین آنها لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس پایدارتر از سایرین شناخته شد و دمای ۴ درجه سانتیگراد بهترین دما جهت نگهداری بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.