مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی :

مقاله تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در زمین از صفحه ۱۱۹ تا ۱۳۱ منتشر شده است.
نام: تحلیل ساختاری گسل تبریز با استفاده از داده های دورسنجی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله امتداد لغز راست گرد
مقاله عکس های هوایی
مقاله پردازش داده های ماهواره ای

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
منطقه مورد مطالعه قسمتی از استان آذربایجان شرقی است که مهم ترین عارضه تکتونیکی موجود درآن گسل شمال تبریز می باشد که طبق آخرین بررسی های انجام شده اولا پهنای این گسل در تمام طول منطقه ثابت و یکسان نیست و ثانیا نوع حرکت گسل، امتدادلغز راست گرد با مولفه معکوس می باشد. گسل تبریز در تقسیم بندی های زون البرز، از نظر زمین شناسی در محدوده زیر زون ماکو- تبریز واقع شده است. در بررسی عکس های هوایی منطقه از روی مسیر آبراهه ها می توان به حرکت امتداد لغز راست گرد گسل پی برد. به طور مثال عکس های هوایی گرفته شده از منطقه حوالی خواجه مرجان و نیز اطراف گوری گل، آبراهه ها جابه جایی های راست گردی را در مسیر حرکتی خود نشان می دهند. روند عمومی گسل تبریز شمال ۶۵ درجه غرب و شیب آن قائم است. طبق شواهد موجود به نظر می رسد که فعالیت این گسل از دوره دونین آغاز شده باشد، هرچند که سن قدیمی تر آن محتمل تراست. در این مقاله سعی شده است با استفاده از تکنیک های پردازش داده های ماهواره ای (Image processing) مغایرت تصویر را بالا برد و کارآیی تصویر حاصله را زیاد کرد. تکنیک های پردازش به کار گرفته شده در این پروژه عبارتند از: مغایرت(Contrast Enhancement) ، ترکیب رنگی تصاویر(RGB) ، اعمال فیلتر(Filtering) ، تحلیل مولفه اصلی(Principal Component Analysis) ، استفاده از تصاویر DEM و نسبت یابی بین باندها.(Band Ratio) درضمن در این تحقیق از داده های ETM+ ماهواره Land sat 7 استفاده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.