مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی :

مقاله بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در طب جانباز از صفحه ۱۹ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: بررسی تغییرات پارامترهای ریوی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پارامترهای تنفسی
مقاله عملکرد ریوی
مقاله وضعیت ‌های مختلف بدنی
مقاله جانبازان شیمیایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: بسیاری از افراد مانند جانبازان شیمیایی دراثر قرارگیری در معرض گازهای شیمیایی ممکن ‌است اختلالاتی در دستگاه تنفسی داشته ‌باشند که فعالیت ورزشی و حتی روزمره آنها را دچار اختلال می ‌کند. پژوهش حاضر با هدف بررسی تغییرات برخی از پارامترهای تنفسی جانبازان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی (ایستادن، نشستن روی صندلی، طاقباز و درازکشیدن به پهلو) انجام ‌شد.
مواد و روش ها: ۱۰ جانباز شیمیایی (سن ۴۲۷±۵ سال، قد ۱۷۴۸±۵۴سانتی متر و وزن ۸۰۸±۶ کیلوگرم) در این پژوهش شرکت ‌کردند. پارامترهای تنفسی شامل ظرفیت حیاتی با فشار (FVC)، حجم بازدمی با فشار در یک ثانیه (FEV1)، حجم جاری (TV)، اوج جریان بازدمی (PEF)، تهویه دقیقه ای (VE)، تواتر تنفسی (FB) و نسبت FEV1 به FVC در وضعیت های مختلف بدنی به وسیله دستگاه اسپیرومتری مورد اندازه گیری قرار گرفت. به‌ منظور بررسی تفاوت میانگین هر یک از متغیرها بین وضعیت های مختلف، از آزمون آماری تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر استفاده ‌شد.
یافته ها: نتایج نشان ‌داد که حجم های ریوی در وضعیت ایستادن نسبت به بقیه وضعیت ها تمایل به بالاتر بودن دارند هر چند این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود (p³۰۰۵).
نتیجه گیری: تغییرات اندک مشاهده ‌شده در پارامترهای تنفسی مصدومان شیمیایی در وضعیت های مختلف بدنی، می تواند از لحاظ بالینی مهم باشد و پیشنهاد می کند که بهترین وضعیت برای انجام فعالیت های بدنی و ورزشی در حالت ایستاده است و حتی المقدور از قرار گرفتن در دیگر وضعیت هایی که ممکن است عملکرد ریوی آنها را کاهش دهد اجتناب ‌کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.