مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی :

مقاله ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۳۸۵ تا ۳۹۰ منتشر شده است.
نام: ردیابی و شناسایی PVYNTN در مزارع سیب زمینی استان خراسان رضوی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله PVYNTN

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نژاد PVYNTN باعث ایجاد بیماری لکه حلقوی نکروتیک غده سیب زمینی (PTNRD) می ‌شود. این نژاد زیر گروه نژاد نکروز رگبرگ توتون PVYN و حاصل نوترکیبی بین نژادهای PVYN و PVYO می‌ باشد که اغلب در زمان برداشت بدون علایم و غیر قابل شناسایی بصورت چشمی است. معمولا علایم در زمان پس از برداشت در شرایط انبار نمایان می ‌شوند و باعث کاهش کیفیت غده ها و قابلیت عرضه در بازار می ‌شود. واکنش زنجیره ای پلیمراز نسخه برداری معکوس، (RT-PCR) ابزاری دقیق و قابل اعتماد برای تمایز و شناسایی نژاد PVYNTN در تایید علایم و ردیابی آلودگی در بافت های بدون علایم محسوب می ‌شود. به همین منظور در تابستان ۱۳۸۶ تعداد ۴۳۵ نمونه از غده‌ های مزارع استان خراسان رضوی به صورت تصادفی جمع آوری شد. غده ها بعد از گذراندن دوره خواب در دمای ۴oC، به گلخانه در دمای ۲۵oC جهت جوانه زنی منتقل شدند سپس جوانه های هر غده با آزمون DAS-ELISA به کمک پادتن چند همسانه ای برای ردیابی ویروسY سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفتند. با توجه به نتایج حاصل از آزمون الیزا نمونه های دارای بیشترین میزان جذب در طول موج ۴۰۵ نانومتر انتخاب و در نهایت مشخص گردید که ۵۳ نمونه به PVY آلوده بودند. سپس با استفاده از محلول RNX™(-Plus) تودهRNA کل ۴۰ گیاه آلوده به PVY استخراج و با کمک دوجفت آغازگر اختصاصی طراحی شده برای ناحیه ژن پروتئین پوششی CP، cDNA مربوطه ساخته و برای انجام آزمون RT-PCR مورد استفاده قرار گرفت. نمونه ‌های آلوده به PVY به همراه آغازگرهای MOR2 و MOR3 در محدوده ۵۶۹-bp و جدایه ‌های متعلق به نژاد PVYNTN به همراه آغازگرهای MOR1 وMOR2 درمحدوده ۳۳۴-bp ایجاد باند نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.