مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای :

مقاله بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۱۳ تا ۴۱۸ منتشر شده است.
نام: بررسی بقایای حشره کش ایمیداکلوپرید در دوره کارنس ۲۱ روزه و کاهش آن با روش های مختلف در خیار گلخانه ای
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله باقیمانده ایمیداکلوپرید
مقاله حداکثر غلظت مجاز
مقاله خیار گلخانه ای
مقاله ایمنی غذایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با توجه به استفاده فراوان از حشره کش ایمیداکلوپرید در کشت خیار گلخانه ای، این تحقیق به بررسی تغییرات باقیمانده این حشره کش در یک دوره کارنس ۲۱ روزه پس از سم پاشی در خیار گلخانه ای می پردازد. نمونه ها از یک گلخانه تجاری شهرستان محمود آباد در استان مازندران، پس از سم پاشی با ایمیداکلوپرید و در پنج نوبت به مدت ۲۱ روز برداشت شد. تاثیر کاربرد سه تیمار پوست کندن، ذخیره سازی در یخچال به مدت ۴۸ ساعت و شستشو با آب نیز بررسی شد. برای اندازه گیری باقیمانده ایمیداکلوپرید در نمونه استخراج شده از دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا (HPLC) با بازیابی ۱۰۴ درصد و حد تشخیص ۰۰۰۱ میلی گرم بر لیتر استفاده شد. نتایج آزمایش ها نشان داد که بیشترین غلظت باقیمانده ایمیداکلوپرید در چند روز اول بعد از سم پاشی بود که به تدریج و تا پایان دوره کارنس غلظت آن کاهش پیدا کرد. نیمه عمر این حشره کش ۲۸ روز محاسبه شد. غلظت باقیمانده ایمیداکلوپرید در نمونه ها تا روز هفتم بعد از سم پاشی بیشتر از استاندارد کدکس بود. بررسی تاثیر کاربرد سه تیمار نشان داد که تیمار شستشو بیشترین تاثیر را در کاهش ایمیداکلوپرید از سطح محصول داشت. بر اساس نتایج این پژوهش، رعایت یک دوره زمانی ۷ روزه پس از سم پاشی با ایمیداکلوپرید برای ارایه محصول به بازار مصرف و اعمال روش های ساده پوست کندن، شستشو و ذخیره در یخچال به منظور اطمینان از مقادیر باقیمانده این آفت کش به میزان کمتر از استاندارد کدکس، برای ایمنی غذایی مصرف کنندگان لازم و ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.