مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد :

مقاله شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در حفاظت گیاهان (علوم و صنایع کشاورزی) از صفحه ۴۲۸ تا ۴۳۶ منتشر شده است.
نام: شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نماتدهای انگل گیاهی
مقاله رزماری
مقاله Tylenchina ،Merlinius ،Helicotylenchus
مقاله مشهد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور شناسایی نماتدهای انگل گیاهی فراریشه رزماری در محوطه پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، طی سال های ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ تعداد ۵۰ نمونه خاک و ریشه جمع آوری گردید. نماتدها به روش الک و سانتریفوژ استخراج شدند. نماتدهای استخراج شده با استفاده از روش تکمیل شده دگریسه تثبیت و به گلیسیرین منتقل شدند. پس از تهیه اسلایدهای دایمی، با استفاده از میکروسکوپ نوری خصوصیات ریخت شناسی و ریخت سنجی هر یک از نمونه ها بررسی شد. در این تحقیق نه گونه از چهارجنس در زیر راسته Tylenchina شامل گونه هایHelicotylenchus pseudorobustus، H. californicus، H. indicus، H. nigeriensis، Merlinius microdorus، M. indicus، Boleodorus thylactus، Psilenchus minor، P. hilarulus شناسایی شدند. در میان گونه های مذکور، سه گونه H. indicus، H. nigeriensis، M. indicus برای اولین بار از ایران گزارش و توصیف می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.