مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه :

مقاله مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از صفحه ۷۵ تا ۷۹ منتشر شده است.
نام: مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت دیالیز و فیستول شریانی وریدی در هنگام شروع همودیالیز مزمن در بیماران با بیماری مرحله پایانی کلیه
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاتترهای موقت دیالیز
مقاله فیستول شریانی وریدی
مقاله همودیالیز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه
فیستول شریانی وریدی(A-V) روش انتخابی دسترسی عروقی در بیماران همودیالیزی مزمن می باشد. با این وجود بیشتر بیماران ESRD به دلیل مراجعه دیر هنگام به نفرولوژیست، فیستول مناسبی در زمان شروع درمان جایگزینی کلیه ندرند. بنابراین پزشک درمان کننده به استفاده از کاتترهای موقت که عوارض زیادی هم دارند، مجبور می شود.
روش کار
دراین مطالعه توصیفی تحلیلی و گذشته نگر که در سال های ۱۳۷۴-۱۳۸۸ در بیمارستان های استان خوزستان انجام شده است، به مقایسه میزان استفاده از کاتترهای موقت یا استفاده از فیستول A-V در زمان شروع همودیالیز پرداخته شد، ۴۷۳ بیمار بر اساس سال شروع همودیالیز به سه گروه تقسیم شدند. گروه ۱: بیمارانی که بین سالهای ۱۳۷۴-۱۳۸۴ جهت همودیالیز پذیرفته شده اند. گروه ۲: بیمارانی که بین سالهای ۱۳۸۵-۱۳۸۶ انتخاب شده اند و گروه ۳: بیمارانی بودند که بعد از سال ۱۳۸۶ همودیالیز شدند.
نتایج
به طور کلی ۴۷۳ نفر بیمار مبتلا به ۲۸۸) ESRD مرد و ۱۸۵ زن با سن متوسط ۱۶۴±۵۵۸ سال) در مطالعه قرار داده شدند. علل ESRD شامل پرفشاری خون (۳۴۱%)، دیابت (۲۰۰۸%)، گلومرولر نفریت (۹۷۲%)، انسداد مجاری ادراری (۸۴۶%)، بیماریهای کیستیک کلیه (۵۹۲%) و ناشناخته (۲۱۷۷%) بود.
در مجموع، فراوانی استفاده از کاتترهای موقت و فیستول A-V در زمان شروع همودیالیز ۸۶۵% و ۱۳۵% محاسبه گردید. اما فراوانی آنها در گروههای الف و ب و ج به ترتیب ۹۳۶% و ۶۴%، ۸۵% و ۱۵% و ۶۷۵% و ۲۹۵% بودند. افزایش قابل توجهی در میزان استفاده از فیستولهای A-V در زمان شروع همودیالیز بعد از سال ۱۳۸۴ (P=0.00) و خصوصا بعد از سال ۱۳۸۶ (P=0.000) وجود داشت.
نتیجه گیری
اگرچه افزایش قابل توجهی در استفاده از فیستول A-V دیده می شود، اما این مقدار هنوز کافی نبوده و باید پزشکان عمومی، پرستاران و بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیه در رابطه با فواید گذاشتن زود هنگام فیستول A-V آموزش داده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.