مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
20 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد :

مقاله توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۴۱ تا ۵۱ منتشر شده است.
نام: توانمند سازی روان شناختی منابع انسانی: دیدگاه ها و ابعاد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدیریت سازمان
مقاله توانمند سازی
مقاله توانمند سازی روان شناختی
مقاله ابعاد توانمند سازی روان شناختی
مقاله رویکرد مکانیکی
مقاله رویکرد ارگانیکی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توانمند سازی مفهوم جدیدی است که دراواخر دهه ۸۰ توجه بسیاری از پژوهشگران، صاحب نظران و دست اندرکاران مدیریت و روان شناسی سازمانی را به خود جلب کرده است.
در بررسی متون، دو دیدگاه متفاوت در خصوص توانمند سازی مشاهده می شود:
اول دیدگاه مکانیکی یا ارتباطی طرفداران این رویکرد توانمند سازی را مترادف با تفویض اختیار و قدرت تصمیم گیری به رده های پایین تر سازمان می دانند.
دوم دیدگاه ارگانیکی (انگیزشی و یا شناختی). حامیان این دیدگاه توانمند سازی را مفهومی چند بعدی می دانند که بر حسب ادراکات و باورهای کارکنان نسبت به نقش خویش در شغل و سازمان و به عنوان فرآیند افزایش انگیزش درونی کارکنان در انجام وظایف محوله تعریف می کنند.
توانمند سازی روان شناختی کارکنان به عنوان یک رویکرد نوین انگیزش درونی به معنی آزاد کردن نیروها و قدرت درونی افراد و، همچنین، فراهم کردن بسترها و به وجود آوردن فرصت ها برای شکوفایی استعدادها، توانایی ها و شایستگی ها کارکنان است و، در واقع، شامل ادراکات افراد نسبت به نقش خویش در شغل و سازمان می شود.
توانمند سازی روان شناختی شامل پنج بعد احساس شایستگی، احساس اعتماد، احساس موثر بودن، احساس خود مختاری و احساس معنی دار بودن شغل می شود. در این مقاله مفهوم توانمند سازی، رویکردها و باورهای مختلف درباره آن توضیح داده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.