مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران :

مقاله بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۶ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۲۷ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال در صنایع استان تهران
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فناوری اطلاعات و ارتباطات
مقاله نیروی کار ساده
مقاله ماهر
مقاله تکنیسین
مقاله مهندسان
مقاله نوآوری فرایندی
مقاله نوآوری تولیدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بحث فناوری اطلاعات و ارتباطات، بحث نسبتا جدیدی است که در دهه های اخیر بدان توجه خاص شده و بررسی تاثیر آن بر متغیرهای کلان اقتصادی در فرایند توسعه کشورها ضروری به نظر می رسد. مقالات مربوط به اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر رشد تولید ناخالص داخلی، رشد بهره وری نیروی کار، رشد بهره وری کل و ; گواهی بر این ادعاست.
در مقاله حاضر اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر اشتغال بررسی شده است. جامعه بررسی شده شامل داده های مقطعی سال ۱۳۸۱ صنایع استان تهران (۵۶ صنعت با کدهای ISIC سه رقمی) و واحد های نمونه ای کارگاههای صنعتی با ۲۰ نفر کارکن و بیشتر است. از طریق نمونه گیری تصادفی تعداد ۲۵۹ کارگاه صنعتی انتخاب شد. پس از مشخص شدن حجم نمونه در هر کد ISIC سه رقمی به روش نیمن بین کارگاههای صنعتی، پرسشنامه توزیع و نتایج جمع آوری گردید.
در بسیاری از مطالعات مشابه از تابع با کشش جانشینی ثابت (CES)، به عنوان تابع منتخب، استفاده می شود. در این بررسی نیز از تابع تولید CES استفاده کرده و، پس از استخراج تابع تقاضای مشتقه نیروی کار، به برآورد آن از روش حداقل مربعات معمولی (OLS) پرداخته ایم. در تابع تولید CES، به جای متغیر مستقل فناوری اطلاعات و ارتباطات، از متغیرهای جانشین متعددی استفاده شد. که فقط متغیر نسبت کارگاههای استفاده کننده از اینترنت به کل کارگاهها در هر صنعت (Pcr) توانست رابطه معنی داری را در سطح ۵ درصد روی اشتغال نیروی کار نشان دهد. برای نتیجه گیری بهتر و دقیق تر، نیروی کار به سطوح مختلف مهارتی ساده، ماهر، تکنیسین و مهندسین تقسیم بندی شد. نتایج نشان داد که در معادله اشتغال نیروی کار ساده رابطه Pcr با اشتغال معنی دار است، اما در مورد نیروی کار ماهر، تکنیسین و مهندسین معنی دار نمی باشد، لذا ICT تاثیر معنی داری بر اشتغال این سطوح مهارتی نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.