مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۷ در طلوع بهداشت از صفحه ۲۲ تا ۳۰ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمبود ویتامین D
مقاله پرسنل بیمارستان
مقاله یزد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و اهداف: کمبود ویتامین D یکی از مشکلات بزرگ سلامت می باشد، و به نحو غیر قابل انتظاری شیوع بالایی در کشورهای آفتابی مانند خاورمیانه دارد. ویتامین D هورمونی استروئیدی است، که در متابولیسم مواد معدنی به ویژه کلسیم و فسفر و استحکام بافت استخوانی نقش اساسی ایفا می کند. این هورمون همچنین اثرات مهمی بر سه بیماری مهم دنیای مدرن (فشار خون ،سرطان و دیابت) دارد. هدف از اجرای این مطالعه بررسی شیوع کمبود ویتامین D در پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد، به منظور آگاهی این افراد بخصوص متخصصین از وضعیت سرمی ویتامین D خود و نیز بیان ضرورت درمان کمبود ویتامین D در سطح جامعه می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی مقطعی، ۸۲ نفر از پرسنل بیمارستان شهید صدوقی یزد به صورت تصادفی انتخاب شدند، نمونه گیری در فصل تابستان انجام شد. پس از اخذ رضایت نامه، بوسیله پرسشنامه ای اطلاعات جمع آوری و نمونه خون برای اندازه گیری ۲۵ هیدروکسی ویتامین D به روش الایزا به آزمایشگاه مربوطه ارسال شد.
یافته ها: در مجموع ۸۲ نفر از پرسنل در این مطالعه شرکت نمودند. از این افراد ۵۰ درصد را مردان و ۵۰ درصد را زنان تشکیل می دادند. سطـح ویتامین D در زنان به طور معناداری کمتر از آقایان بود (P-V=0.001). شیوع بالای کمبود ویتامین D در جمعیت مورد بررسی مشاهده شد. به طوری که ۵۳۷ درصد کمبود شدید، ۲۳۲ درصد و ۱۴۶ درصد به ترتیب کمبود متوسط و خفیف داشتند.
بحث: گروه پزشکی که خود متولیان سلامت جامعه هستند، دچار کمبود ویتامین D می باشند، لذا لازم است علاوه بر توجه به درمان این گروه، میزان آگاهی جامعه پزشکی نسبت به این کمبود افزایش یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.