مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط :

مقاله تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مطالعات زبان و ترجمه (دانشکده ادبیات و علوم انسانی مشهد) از صفحه ۱ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی در افزایش هوش هیجانی و سازه‌ های مربوط
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هوش هیجانی
مقاله سواد هیجان
مقاله ضریب هوشی
مقاله درون فردی
مقاله میان فردی
مقاله کنترل استرس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نتایج بسیاری از تحقیقات حاکی از آن است که هوش هیجانی (EQ) بیش از ضریب هوشی (IQ) می تواند در موفقیت زندگی و تحصیلی نقش ایفا کند (گلمن، ۱۹۹۵). از این رو چگونگی ارتقای سواد هوش هیجانی مورد توجه بسیاری از محققان در این حوزه قرار گرفته است. از میان رویکردهای مختلف برای افزایش این هوش به نظر می رسد کلاس های زبان انگلیسی با توجه به ماهیتشان قادر به انجام این مهم باشند. پژوهش حاضر در صدد بررسی تاثیر و نقش کلاس های آموزش زبان انگلیسی بر افزایش هوش هیجانی و سازه های مربوط به آن برآمده است. بدین منظور دو گروه کنترل به ترتیب از دبیرستان ها و موسسات زبان انتخاب گردیدند. پرسش نامه هوش هیجانی (بار-آن، ۱۹۹۶) در ابتدا و انتهای یک دوره شش ماهه به زبان آموزان داده شد. نتایج تحلیل داده ها با استفاده از آزمون تی نشان داد که هوش هیجانی و زیر سازه های «درون فردی»، «میان فردی» و «کنترل استرس» در موسسات زبان نسبت به دبیرستان ها افزایش چشمگیر داشته است. در پایان، در این راستا پیشنهاداتی ارایه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.