مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی :

مقاله افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۶ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۳۷ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: افراز مرز دریایی ایران و کویت، ژئوپولیتیک منافع ملی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خلیج فارس
مقاله مرز دریایی ایران و کویت
مقاله حوزه انرژی آرش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
نخستین مذاکرات ایران و کویت برای تحدید حدود مرز دریایی دو کشور در مهر ماه ۱۳۴۲ انجام شد. در طی دهه ۱۳۴۰ چندین دور مذاکره صورت گرفت اما توافق جامعی به دست نیامد. بعد از دو دهه توقف، مذاکرات دو جانبه، دوباره، از آذرماه ۱۳۷۹ (دسامبر ۲۰۰۰) آغاز شده که همچنان ادامه دارد. خط مبدا و نقش جزایر در قلمروهای دریایی دو کشور از ابتدا یکی از مسایل مهم و تاثیرگذار در ترسیم مرز دریایی ایران و کویت بوده است. اکنون، ادعای مالکیت کویت بر حوزه ایرانی آرش یکی از موضوعات دو جانبه در دور جدید مذاکرات است. از سویی کویت و عربستان سعودی در مورد افراز مرز دریایی در منطقه تقسیم شده (سابقا بی طرف) به توافق رسیده اند، ولی این مرز، آشکارا، از خط میانه خلیج فارس عبور کرده و حاکمیت ایران در قلمرو دریایی اش در شمال خلیج فارس را به چالش کشیده و در نتیجه اعتراض وزارت خارجه کشورمان را در پی داشته است. در این مقاله سعی می شود، ضمن اشاره به مذاکرات گذشته، عوامل موثر کنونی در ترسیم مرز دریایی دو کشور، به طور مبسوط، تجزیه و تحلیل شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.