مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱ :

مقاله بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۶ در پیک نور- علوم انسانی از صفحه ۵۶ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی جمعیت شناختی خودسوزی زنان بستری در بیمارستان قطب الدین شیراز طی سالهای ۱۳۷۷-۱۳۸۱
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خود سوزی
مقاله خود کشی
مقاله گذشته نگر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش، اقدام به خودسوزی طی سالهای ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ در بیمارستان قطب الدین شیراز را با استفاده از روش گذشته نگر و با بکارگیری روشهای آمار توصیفی فراوانی «درصد» میانه و میانگین و آمار استنباطی ضریب خی ۲ بررسی کرده است. طی پنج سال یاد شده ۳۴۲ نفر، به طور متوسط در هر سال ۶۸ نفر، به دلیل خود سوزی در این بیمارستان بستری شده اند. کمترین اقدام ۴۷ نفر در سال ۱۳۷۹ و بیشترین اقدام ۹۰ نفر در سال ۱۳۸۱ بوده است. میانگین سنی مصدومین ۲۷۱۱ سال به دست آمده است. %۵۷۹ از اقدام کنندگان در دامنه سنی ۲۵-۱۶ سالگی و %۲۰.۲ آنان در دامنه سنی ۲۶-۳۵ سالگی بوده اند. از نظر اشتغال، %۷۶۶ زنان خانه دار، %۱۵۸ نامعلوم، ۴۱ درصد محصل، %۱۲ دانشجو، %۰۹ کارگر، %۱۲ سایر و ۰۳% بیکار بوده اند. %۶۷۵ افراد متاهل و %۳۲.۵ مجرد بوده اند. محاسبات، ارتباطی بین خود سوزی و فصول سال را نشان نداد. خود سوزی در زنان شهری، به طور معناداری، بیشتر از زنان روستایی بود. همچنین، خود سوزی و خود سوزی منجر به مرگ در زنان متاهل بیشتر از زنان مجرد بوده و در نهایت، بررسی انجام شده افزایش خود سوزی طی پنج سال اخیر را با اطمینان بیش از %۹۵ تایید کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.