مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی :

مقاله مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله پزشکی هرمزگان از صفحه ۲۶ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: مقایسه فشارخون اندام فوقانی و تحتانی حین بی حسی نخاعی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشارخون
مقاله اندام فوقانی
مقاله اندام تحتانی
مقاله بیهوشی نخاعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: در هنگام بیهوشی نخاعی، فشارخون اغلب با روش غیرمستقیم که در آن کاف روی بازو باد می شود، اندازه گیری می شود. گاهی انجام این تکنیک روی بازو غیر ممکن می باشد و می بایست میزان فشارخون از اندام های تحتانی بدست می آید. در هنگام بیهوشی نخاعی، ارتباط بین مقادیر فشارخون، از اندام های فوقانی و تحتانی نامشخص می باشد. این مطالعه به منظور ارزیابی تفاوت بین فشارخون سیستولی اندام های فوقانی و تحتانی در بیماران کاندید جراحی ناحیه تحتانی شکم تحت بیهوشی نخاعی طراحی شد.
روش کار: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، ۶۲ مرد کاندید جراحی ناحیه تحتانی شکم انتخاب شدند. ابتدا کاف فشارسنج به ترتیب روی بازوان راست و چپ و پاهای راست و چپ بسته شد. فشارخون سیستولی قبل از بیهوشی نخاعی و نیز در زمانهای ۱۰ و ۲۵ دقیقه بعد از شروع بیهوشی نخاعی توسط فشارسنج جیوه ای و با لمس نبض توسط انگشت اندازه گیری شد. داده ها با استفاده از آزمون زوجها و آنالیز واریانس تجزیه و تحلیل شد.
نتایج: فشارخون سیستولیک حاصله از پاها، قبل و ۱۰ دقیقه بعد از بیهوشی نخاعی به طور قابل ملاحظه ای از فشار بازوها بالاتر بود (P<0.001). فشارخون سیستولیک در پاها در زمان ۲۵ دقیقه بعد از بیهوشی نخاعی، بیشتر از فشارخون سیستولیک در بازوها در کاهش نشان می داد. بین فشارخون سیستولیک دستها و پاهای سمت راست و چپ، در همه زمانها اختلاف معنی داری وجود نداشت.
نتیجه گیری: فشارخونی که از اندام تحتانی اندازه گیری می شود، نسبت به فشارخون اندام فوقانی بالاتر است. درمواردی که نتوان از اندام فوقانی جهت ارزیابی فشارخون استفاده نمود، می توان فشارخون را از اندام تحتانی بدست آورد. توصیه می شود قبل از انجام بیهوشی، یکبار فشارخون از اندام فوقانی و سپس از اندام تحتانی جهت ارزیابی اختلاف این دو محل اندازه گیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.