مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی :

مقاله مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در جغرافیای طبیعی از صفحه ۵۷ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: مدیریت پایدار آبخوان دشت خیر استهبان با استفاده از بیلان آب زیر زمینی
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله افت سطح آب زیرزمینی
مقاله تخلیه
مقاله تغذیه
مقاله منطقه استهبان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق بیلان آب های زیرزمینی دشت خیر واقع در شهرستان استهبان به منظور مدیریت پایدار آبخوان در دوره زمانی ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۴ و دو گروه اصلی مولفه های تخلیه و تغذیه و تغییرات حجم مخزن آبخوان مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان می دهد که حجم کل تخلیه سالانه (۱۱۹۱۱ میلیون متر مکعب) بیشتر از حجم کل تغذیه سالانه (۱۰۶۳۰ میلیون متر مکعب) بوده و سالانه حجم ذخایر آب های زیرزمینی کاهش می یابد. میانگین افت سطح آب زیرزمینی در دشت خیر ۷۰۸ متر در ۱۰ سال مورد مطالعه بوده است. این موضوع نه تنها موجب کاهش منابع آب و آبدهی چاه ها گردیده بلکه مشکلات جدی دیگری از جمله هجوم آب های شور، خشک شدن چشمه ها و نشست زمین، افزایش هزینه های پمپاژ و کاهش محصولات کشاورزی در اثر شور شدن آب چاه ها را به دنبال داشته است. بر مبنای مطالعات بیلان و به منظور مدیریت پایدار منابع آب های زیرزمینی در دشت خیر می توان با احداث کانال های آبیاری، استفاده از روش های نوین آبیاری، استفاده از الگوی کشت بهینه، تسطیح اراضی، احداث و توسعه شبکه های آبیاری برداشت از آب های زیرزمینی را کاهش و با اجرای طرح های تغذیه مصنوعی از جمله گسترش سیلاب و حوضچه های نفوذ این منابع را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.