مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی) دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی) :

مقاله جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در تاریخ نگری و تاریخ نگاری (علوم انسانی) از صفحه ۶۱ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: جایگاه مساله فرنگ در روایت مورخان دوران قاجار (بررسی برخی از گزارش های تاریخی)
این مقاله دارای ۳۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هویت
مقاله تاریخ نگاری
مقاله عنصرفرنگی
مقاله قاجاریه
مقاله کیستی و چیستی ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هم سرنوشت بودن داستان و تاریخ، معمای غامضی نیست. زیرا اندکی دقت در مفهوم واژه تاریخ می تواند چاره ساز باشد. بی گمان این نکته پذیرفتنی است که جهان تشکیل شده از رویدادهای بسیار است. اما میان رویدادهای معطوف و رویدادهای به شمار نیامده، تفاوت بسیار است. تاریخ به معنای پژوهش درباره رویدادهایی است که دریک دوره زمانی خاص از سوی افراد پژوهشگر به شمار آمده، به چشم دیده شده و در ذهن، مورد عطف توجه قرار گرفته و به کار ساختن سازه ای از روایت درباره همان رویدادها آمده اند. واقعیت فزون برتاریخ است و با فاصله ای بسیار از حیث عدد و رقم، پیشتاز است. این امر به زایش هویت می انجامد. هویت در این معنا یکی از محک هایی است که می توان با تکیه بر آن، رخداد تاریخی شده را مورد بررسی قرار داد. هنگامی که از هویت به مثابه فرآیند سخن می گوییم در حقیقت از استمرار پدیده های تاریخی شده ای سخن به میان آورده ایم که یک فرد، گروه، قوم یا ملت در مقام پاسخ به پرسش هایی که از او درباره گذشته اش پرسیده اند برمی آید. نگارنده با واکاوی پنج اثر تاریخی در صدد بررسی عنصر فرنگی در گزارش های تاریخی روزگار قاجاران برآمده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.