مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق) :

مقاله لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در تاریخ اسلام و ایران (علوم انسانی) از صفحه ۷۷ تا ۱۰۶ منتشر شده است.
نام: لشکرکشی سلطان مراد چهارم به ایروان و تبریز: علل و نتایج ( ۱۰۴۵-۱۰۴۴ ه. ق)
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سلطان مراد چهارم
مقاله شاه صفی
مقاله ایروان
مقاله تبریز
مقاله عثمانی
مقاله صفویه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
با مرگ شاه عباس یکم و روی کار آمدن شاه صفی، دولت صفوی از جهت داخلی و خارجی دچار مشکلات متعددی شد. هر یک از این مشکلات به گونه ای موجب از بین رفتن اقتدار عصر شاه عباس یکم گردید. در عرصه روابط خارجی دولت صفوی با دو جنگ ناخواسته از سوی عثمانی مواجه شد. سلطان مراد چهارم، در ۱۰۴۴ هـ. ق با لشکری بزرگ به مرزهای شمال غربی ایران حمله کرد و با تصرف ایروان بخشی از قفقاز را به خاک عثمانی ضمیمه ساخت. سپس به تبریز تاخت و این شهر را ویران کرد. اگر چه این حادثه تلخ هفت ماه و نیم بعد، با رشادت بی نظیر سپاه قزلباش جبران شد و بار دیگر ایروان به آغوش ایران بازگشت، اما باز پس گیری ایروان برای دولتمردان عثمانی به ویژه شخص سلطان مراد آنچنان گران آمد که او بار دیگر در ۱۰۴۸ ق. به بغداد لشکرکشی کرد و بعد از نبردی سخت میان طرفین، این شهر به تصرف عثمانی در آمد و دولتمردان صفوی با تن دادن به این شکست بزرگ و تلخ حاضر شدند معاهده صلح زهـاب را امضا کنند. به این ترتیب عراق عرب که از جهات گونـاگـون بــه ویژه از نظر ایدئولوژیک برای دولت صفوی اهمیت بسیار داشت، از ایران جدا شد و به عثمانی پیوست. در این مقاله علل و نتایج لشکرکشی عثمانی به ایروان و تبریز به ویژه با استناد به منابع ترکی عثمانی بررسی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.