مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی :

مقاله سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در زبان پژوهی (علوم انسانی) از صفحه ۱۴۳ تا ۱۶۶ منتشر شده است.
نام: سببی سازی و تصویرگونگی: رویکردی شناختی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصویر
مقاله تصویرگونگی
مقاله ذهن
مقاله زبانشناسی شناختی
مقاله سببی سازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یک نشانه زبانی نشانه ای «تصویری» است اگر نوعی شباهت صوری بین دال ومدلول (به عنوان دو وجه نشانه) وجود داشته باشد. به اعتقاد پیرس مفهوم تصویر فقط متعلق به حوزه واژگان نیست، بلکه می تواند برای اطلاق به شباهت موجود میان ساختار زبان و ساختار دنیای خارج نیز به کار رود. در زبانشناسی شناختی زبان واقعیتی ذهنی و شناختی است. در چنین رویکردی زبان به مثابه پدیده ای است که در سطحی نمادین برآیند پردازش های پیچیده و انتزاعی است و یا به دیگر سخن بازتاب قوای ذهنی و شناختی است.
در حوزه مطالعات زبانی، ساخت های سببی در زبان به منزله نظامی شناختی، یکی از اساسی ترین مقولات ذهنی بشر محسوب می شوند و بنابر قول لیکاف، ساخت سببی مفهومی است که در اندیشه هر انسانی وجود دارد و غالبا در دستور تمامی زبان ها متجلی می شود. لذا، در این پژوهش سببی ها به عنوان مفهومی که دارای نوعی ارتباط دو سویه و نظام مند با دنیای خارجند مورد بررسی قرارمی گیرند. نتایج به دست آمده نشان می دهد که دو نوع تصویرگونگی ترتیبی و فاصله در سببی ها مشاهده می شود. در تصویرگونگی ترتیبی، توالی و چگونگی آرایش سازه های سببی منطبق با توالی بروز آنها در جهان خارج است و در تصویرگونگی فاصله، انفصال صوری یک ساخت سببی نمایانگر نوعی رابطه غیرمستقیم میان سبب و نتیجه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.