مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L) :

مقاله بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهی از صفحه ۱ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: بررسی رابطه بین عملکرد و اجزا آن و شاخص های غلبه بر تنش با میزان تولید کربوهیدرات های محلول در شرایط تنش شوری در گیاه جو بدون پوشینه (Hordeum sativum L)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنش شوری
مقاله جو بدون پوشینه
مقاله عملکرد
مقاله کربوهیدرات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در بیشتر مناطق ایران رشد و عملکرد غلات بدلیل شوری کاهش می یابد. یکی از مناسب ترین گیاهان برای چنین شرایطی جو بدون پوشینه است. چهار ژنوتیپ جو بدون پوشینه (UH3،U46M ،EHM81-12 وCM67 ) در ایستگاه تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید به مدت دو سال در دو آزمایش جداگانه برای بررسی میزان تحمل آنها به شوری مورد ارزیابی قرار گرفتند چهار تیمار شوری ۱ (شاهد) ۵ و ۱۰ و ۱۵ دسی زیمنس بر متر) بکار برده شدند. تیمارهای آزمایش در قالب آزمایش اسپلیت پلات بر پایه بلوک کامل تصادفی در سه تکرار اعمال شدند. تیمارهای شوری در کرت های اصلی و ژنوتیپهای جو بدون پوشینه در کرتهای فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تعداد دانه و سنبله درگیاه کاهش معنی داری در شرایط تنش داشتند و وزن دانه حاسسیت کمتری داشت. عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک نیز در شرایط تنش شوری کاهش نشان دادند و دربین ژنوتیپ ها، UH3 کمترین و ژنوتیپ GM67 بیشترین مقدار عملکرد دانه و عملکرد بیولوژیک را داشتند. تنش، مقدار پلی ساکاریدها را کاهش داد. اما باعث افزایش میزان محتوی ساکارز و فروکتان شد. با افزایش کربوهیدراتها تحمل به تنش بیشتر شد. در واقع تنش اثر کاهنده روی رشد و عوامل موثر در عملکرد داشت. درکل ژنوتیپ UH3 کمترین مقدار و ژنوتیپ CM67 بیشترین مقدار عملکرد را داشتند. همه ژنوتیپهای جو بدون پوشینه در این آزمایش متحمل به تنش شوری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.