مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد :

مقاله بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در اکوفیزیولوژی گیاهی از صفحه ۲۶ تا ۳۶ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد و شاخص سطح برگ ۱۰ ژنوتیپ جو و مقایسه با منحنیهای لجستیک و نمایی رشد
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جو
مقاله عملکرد
مقاله تجمع ماده خشک
مقاله شاخص سطح برگ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور ارزیابی مبانی اختلاف عملکرد و بررسی رابطه بین عملکرد دانه و توزیع ماده خشک در ژنوتیپ های جو و اختلاف ژنوتیپ های جدید و قدیمی با یکدیگر ۱۰ ژنوتیپ جو به نامهای ایذه، بومی، صحرا، سیاه، ترکمن، ۱- یکنواخت، G14، ۵G، ۱۱G و ۱۵G که توسط مرکز تحقیقات کشاورزی استان گلستان معرفی شده مورد برسی قرار گرفتند. این آزمایش در سال زراعی ۱۳۸۴-۱۳۸۵ درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که زودرس بودن، سرعت بالاتر پر شدن دانه و شاخص برداشت بالا دلایل اصلی افزایش عملکرد در ژنوتیپ های پرمحصول بوده اند.پیش بینی تجمع ماده خشک به عنوان معیاری از تولید از یک منحنی لجستیک و شاخص سطح برگ از مدل نمایی تبعیت می کند. همبستگی قوی و معنی دار بین عملکرد دانه و تجمع ماده خشک نشان داد G14 با تجمع ماده خشک بیشتر نسبت به سایر ژنوتیپ ها عملکرد دانه بیشتری دارد. نتایج نشان داد که میزان ماده خشک تجمعی، تغییرات شاخص سطح برگ و شاخص برداشت در ژنوتیپ های جدید و اصلاح شده بیشتر از ژنوتیپ های قدیمی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.