مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی”


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی” دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی”  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی”،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی” :

مقاله نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی” که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۸ در مطالعات روانشناسی تربیتی از صفحه ۹۵ تا ۱۱۲ منتشر شده است.
نام: نقش مدرس به عنوان مولفه ای از برنامه درسی در نیل به کارآفرینی “مطالعه موردی: نظام آموزش علمی – کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی”
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کارآفرینی
مقاله مدرس
مقاله برنامه درسی پنهان
مقاله نظام آموزش عالی علمی – کاربردی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعه حاضر با هدف بررسی نقش مدرس در نیل به هدف کارآفرینی نظام آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی خراسان رضوی انجام شده است. رویکرد این مطالعه، کیفی و روش مطالعه، ارزشیابی و مدل مورد استفاده، مدل خبرگی و نقادی آیزنر بوده است. مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه، ابزار جمع آوری داده ها بوده است. جهت اطمینان از اعتبار یافته ها از انسجام ساختاری، کفایت ارجاعی و اعتبار اجماعی بهره گیری شده است. یافته ها نشان دهنده آن است که تمرکز بیشتر بر مطالب نظری در تدریس، عدم تناسب ایفای نقش مدرسین با ماهیت مراکز علمی – کاربردی، نا امید کردن و ایجاد دلسردی در دانشجویان، تحقیر دانشجو و عدم اختصاص زمان کافی، از جمله مواردی هستند که نقشی غیر همسو با غایت برنامه درسی قصد شده را نمایان می سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.