مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی :

مقاله شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در روان شناسی کاربردی از صفحه ۲۰ تا ۳۱ منتشر شده است.
نام: شناسایی کارکرد متفاوت سوال بر اساس نظریه سوال-پاسخ: کاربرد الگوی تک پارامتری با استفاده از نرم افزار بای لوگ-ام جی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی تک پارامتری
مقاله کارکرد متفاوت سوال
مقاله نرم افزار بای لوگ-ام جی
مقاله نظریه سوال-پاسخ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: مقاله حاضر به دنبال توصیف و تشریح روش تشخیص کارکرد متفاوت سوال در چارچوب نظریه سوال-پاسخ، با استفاده از الگوی یک پارامتری با تاکید بر سوگیری داخلی در یک آزمون است.
روش: ابتدا مبانی نظری رویکرد معرفی شد، و به دنبال آن به منظور ارایه عملی روش، داده های خرده-مقیاس گرامر در بخش تخصصی دفترچه زبان انگلیسی آزمون سراسری در سال ۱۳۸۴ با نرم افزار بای لوگ-ام جی تحت الگوی یک پارامتری با دو روش مقایسه سطوح مقادیر دشواری در دو گروه و آزمون نسبت درست نمایی تحلیل شدند.
یافته ها: نتایج نشان داد که بین مقدار دشواری سوال ۸ در دو گروه تفاوت معنادار است. این موضوع با برازش بهتر الگوی دارای کارکرد متفاوت سوال در مقایسه با الگوی بدون کارکرد متفاوت سوال (با آلفای ۰۰۵) تایید شد. در واقع احتمال پاسخ درست به سوال ۸ برای گروه مردان در مقایسه با گروه زنان بیشتر بوده است.
نتیجه گیری: اهمیت بررسی کارکرد متفاوت سوال در آزمون های مختلف روز به روز در حال افزایش است. روش های موجود در نظریه کلاسیک به خاطر وجود تغییرپذیری شاخص های آن برای شناسایی این موضوع مفید نیستند. در مقابل روش هایی موجو در بافت نظریه سوال-پاسخ برای انجام این کار مفیدتر هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.