مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی :

مقاله اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۸۷ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: اثر حاد دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان بافت قلب موش صحرایی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استرس شغلی
مقاله کارکنان نظامی
مقاله پرسش نامه HSE

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: دیازینون از گسترده ترین سموم ارگانوفسفره است که در کشاورزی استفاده می شود. بعضی از سموم ارگانوفسفره سبب افزایش تولید رادیکال های آزاد و تخریب سیستم آنتی اکسیدان بدن می شوند. هدف این مطالعه بررسی اثر دیازینون بر سیستم آنتی اکسیدان قلب موش صحرایی بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه موش های نر نژاد ویستار نگه داری شده در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران به صورت تصادفی در چهار گروه ۷ تایی قرار گرفتند. گروه کنترل روغن ذرت را به عنوان حلال دیازینون و ۳ گروه آزمایش دیازینون را در دوزهای ۳۰، ۵۰ و ۱۰۰میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن به صورت تزریق داخل صفاقی دریافت کردند. ۲۴ ساعت پس از تزریق حیوانات با اتر بی هوش شدند و بافت قلب جدا شد. بعد از هموژنه کردن بافت قلب، فعالیت آنزیم های سوپر اکسید دیسموتاز(SOD) ، کاتالاز(CAT) ، گلوتاتیونS ترانسفراز (GST) و لاکتات دهیدروژناز (LDH) و نیز میزان گلوتاتیون (GSH) و مالون دی آلدئید (MDA) اندازه گیری شد. تحلیل اطلاعات با استفاده از نرم افزار INSTAT و با آزمون های آماری آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون توکی انجام شد.
یافته ها: فعالیت آنزیم هایSOD ،CAT و GST در دوزهای بالاتر از ۳۰ میلی گرم بر کیلوگرم دیازینون افزایش داشت، ولی میزان GSH در مقایسه با گروه کنترل کاهش یافت. افزایش غلظت MDA و فعالیت آنزیم LDH در دوز ۱۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم دیازینون معنی دار بود.
نتیجه گیری: دیازینون باعث القا تولید رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو وابسته به دوز می شود. افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و تخلیه سطح گلوتاتیون نشان دهنده آسیب اکسیداتیو بافتی و افزایش سطح MDA ناشی از پراکسیداسیون لیپیدهای غشای قلب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.