مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب :

مقاله تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در مهندسی برق مجلسی از صفحه ۵۱ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: تشخیص الگوهای EEG به منظور تشخیص صرع با استفاده از تبدیل موجک و آشوب
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آشوب
مقاله شبکه های عصبی
مقاله صرع
مقاله موجک
مقاله EEG

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
توسط تبدیلات زمان فرکانسی به مانند موجک و نظریه آشوب در استخراج ویژگی از زیرباندها، می توان دقت تشخیص بیماری صرع لب گیجگاهی را در حضور فعالیت پس زمینه سیگنال های ناخواسته و نویز بهبود داد. به منظور تجزیه EEG به زیربانـدهای دلتا، تتـا، آلفا، بتا وگاما از تبدیل موجک استفاده می شود. با استفاده از نظریه آشوب، پارامتر های بعد همبستگی و نمای لیاپانوف به همراه انحراف معیار از زیر باندها استخراج می شوند و سپس با استفاده از شبکه های عصبی و سایر طبقه بندی کننده ها، میانگین و انحراف معیار دقت روش های مختلف جهت افزایش دقت تشخیص صرع در سه حالت مختلف، حالت طبیعی شخص بیمار، مرحله قبل از ورود به مرحله تشنج و در حالت تشنج، در سیگنال های غیر ایستای مغزی مورد بررسی و آزمون قرار گرفته است. نتایج تحقیق بیانگر این حقیقت است که سیستم های استنتاج فازی در یک فضای مشخصه از باندهای مختلف شامل ۸ پارامتر، (دقت ۹۶۸% و انحراف معیار (۰۷)) و توسط روش متوسط گیری گروهی با ترکیبی از ۶ پارامتر (دقت ۹۷۵% و انحراف معیار صفر) بر روش های دیگر برتری داشته اند و برای دسته بندی حالات مختلف صرع مناسب می باشند. این آمار بسیار قابل توجه است، چرا که دقت بررسی های بصری توسط متخصص ترین نورولوژیست ها، متجاوز از ۸۰% نمی باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.