مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده :

مقاله تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۹۰ در مجله پزشکی کوثر از صفحه ۱۰۹ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر بواسیزوماب بر ناخنک عودکرده
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ناخنک عودشده
مقاله رگ زایی
مقاله بواسیزوماب (آواستین)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: بیماری ناخنک ناشی از نوعی فرآیند رگ زایی است و داروی بواسیزوماب (آواستین) علیه تمامی انواع VEGF ها عمل کرده و باعث توقف رگ زایی می شود. با توجه به خاصیت ضدرگ زایی داروی آواستین و درصد بالای عود ناخنک به دنبال جراحی به عنوان روش درمان اصلی، مطالعه حاضر با هدف بررسی میزان تاثیر این دارو بر ناخنک عودشده انجام شد.
مواد و روش ها: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی روی ۱۷ بیمار مبتلا به ناخنک عودشده که در فاصله بین آبان سال ۱۳۸۷ تا اسفند همان سال به درمانگاه چشم یکی از بیمارستان های نظامی شهر تهران مراجعه کرده بودند و به روش نمونه گیری ساده انتخاب شدند، انجام شد. در بدو مطالعه میزان رفرکشن، آستیگماتیسم، رگ زایی و اندازه ناخنک اندازه گیری شد و علایم بالینی بیماران ثبت شد. پس از تزریق یک دوز ۲۵۱ میلی گرم از داروی آواستین به بستر ناخنک، علایم بالینی، آستیگماتیسم، رگ زایی و اندازه ناخنک یک هفته، یک ماه و سه ماه بعد ارزیابی شد. داده ها با نرم افزار SPSS 11.5 به کمک آزمون های ویلکاکسون و مجذور کای تحلیل شد.
یافته ها: خارش چشم (p=0.04) و میزان رگ زایی ناخنک (p=0.001) به طور معنی داری کاهش یافت. در بررسی میزان آستیگماتیسم، اندازه ناخنک و میزان رفرکشن چشم بیماران اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد (p>0.05).
نتیجه گیری: به نظر می رسد استفاده از آواستین روی خارش چشم و رگ زایی ناخنک تاثیر زیادی دارد، ولی روی سایر علایم تاثیر کمتری می گذارد. قضاوت در مورد تاثیر آواستین بر ناخنک عودشده، مستلزم مطالعات بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.