مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه :

مقاله پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در روان شناسی کاربردی از صفحه ۸۱ تا ۹۵ منتشر شده است.
نام: پیش بینی سبک های هویت بر اساس حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پاداش
مقاله تنبیه
مقاله حساسیت
مقاله سبک های هویت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف پژوهش حاضر تعیین رابطه حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه مطابق با الگوی گری (۱۹۸۷) در مورد دو نظام فعال ساز و بازدارنده رفتاری و انواع سبک های هویت در دانشجویان بود.
روش: روش پ‍‍ژوهش از نوع همبستگی و روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای بود که ۱۸۸ نفر (۸۲ دختر و ۱۰۶ پسر) دانشجوی دوره کارشناسی از سه دانشکده دانشگاه آزاد شهرستان کازرون به عنوان گروه نمونه انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش پرسشنامه حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه تروبیا، آویلا، مولتو و کاسراس (۲۰۰۱) و مقیاس سبک های هویت وایت، وامپلر و وین (۱۹۹۸) بود. روابط بین متغیرها به ترتیب با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی به شیوه سلسله مراتبی تحلیل شد.
یافته ها: یافته ها نشان داد حساسیت نسبت به پاداش و تنبیه می تواند ۱۳ درصد واریانس سبک هویت اطلاعاتی و ۱۱ درصد واریانس سبک هویت هنجاری را تبیین کند. این در حالی بود که تنها، حساسیت نسبت به تنبیه قادر به پیش بینی سبک هویت سردرگم-اجتنابی آن هم به میزان ۱۴ درصد بود.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این پژوهش و پژوهش های گذشته استفاده از حساسیت نسبت به پاداش برای شکل دهی هویت، مناسب ترین روش به نظر می رسد. همچنین، استفاده از حساسیت نسبت به تنبیه برای شکل-دهی هویت علاوه بر اثرات مثبت می تواند به اثرات منفی و ایجاد سبک هویتی سردرگم-اجتنابی منجر شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.