مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل :

مقاله طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۶ در مهندسی برق مجلسی از صفحه ۱ تا ۶ منتشر شده است.
نام: طراحی و ساخت کنترل کننده فازی- عصبی تطبیقی موتور DC مغناطیس دائم با وجود بار نامتعادل
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنترل کننده فازی-عصبی
مقاله بار نامتعادل
مقاله کنترل تطبیقی
مقاله ماشین DC مغناطیس دائم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کنترل کننده های فازی در دو دهه اخیر به صورت موفقیت آمیزی در کنترل سیستم های مختلف مورد استفاده قرار گرفته اند. در این مقاله روشی جدید برای کنترل موتور DC مغناطیس دائم متصل به بار نامتعادل ارایه می شود. عدم تعادل بار باعث ارتعاشات ماشین، نوسانی شدن توان، ایجاد خستگی در محورماشین و استهلاک تجهیزات می شود. در این مقاله از کنترل کننده فازی-عصبی برای کنترل بار نامتعادل استفاده می شود. به علت طبیعت غیر خطی بار و ماشین، در سرعت های مختلف نوسانات ماشین متفاوت است، لذا به منظور تطبیقی بودن کنترل کننده با ماشین با استفاده از یک شبکه عصبی مصنوعی ضرایب ورودی-خروجی کنترل کننده فازی در هر سرعت به هنگام می شوند. ضرایب بهینه در هر سرعت با استفاده از جستجوی مستقیم بدست آمده و با این ضرایب شبکه عصبی مصنوعی به روش لوونبرگ-مارکواردت آموزش می بیند. نتایج عملی بدست آمده از سیستم ساخته شده حکایت از کارایی روش ارایه شده دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.