مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا :

مقاله بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی) از صفحه ۵۱ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: بهبود خواص آنتی باکتری چرم به وسیله نانو ذرات نقره توسط تابش تخلیه الکتریکی کرونا
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چرم
مقاله نانو ذرات
مقاله آنتی باکتریالی
مقاله کرونا
مقاله نقره

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از مشکلات عمده چرم های طبیعی مصرف شده در کفش، رشد باکتری و نهایتا بوی نامطبوع در حین مصرف می باشد. در این مطالعه خاصیت آنتی باکتریالی محلول کلوییدی نانو ذرات نقره در فرایند روغن زنی بر روی چرم گاوی و بزی، با دونوع باکتری نماینده، به نام هایS.Aureus و E.Coli مورد بررسی قرار گرفته است. آغشته سازی نانو ذرات نقره و روغن روی نمونه های چرم گاوی و بزی کرونا شده و نشده در دو طرف با سه روش کرونا استفاده شد. نتایج به دست آمده حاصل از جذب اتمی و FTIR نشان دهنده وجود ذرات نقره بر روی چرم عمل شده با کرونا نسبت به چرم عمل نشده و آغشته شده به نانو ذرات نقره می باشد. تصاویر SEM نمایانگر ایجاد حفره و در سطح چرم کرونا شده را نشان می دهند. همچنین آزمایشات میکروبی نشان دهنده افزایش خاصیت آنتی باکتریالی در چرم بزی کرونا شده اثر بخشی بهتری نسبت به چرم گاوی کرونا شده بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.