مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا) دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا) :

مقاله حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۹ در زبان پژوهی (علوم انسانی) از صفحه ۲۱ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: حرکت فعل اصلی در فارسی (رویکردی کمینه گرا)
این مقاله دارای ۳۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گروه فعلی لایه ای
مقاله شرط پیوند کمینه
مقاله بازبینی
مقاله تطابق
مقاله مشخصه قوی
مقاله حرکت فعل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مقاله حاضر، در چارچوب برنامه کمینه گرا و بر پایه نظریه گروه فعلی لایه ای، جایگاه رو ساختی فعل اصلی را در زبان فارسی بررسی می کنیم. بدین منظور، نخست درباره ترتیب کلمه ها در این زبان و ساخت درونی گروه فعلی سخن می گوییم، سپس جایگاه هسته گروه زمان فارسی را بررسی می کنیم و بر اساس آموزه های نظری و شواهد تجربی، نشان می دهیم که در این زبان، زمان در شمار مقوله های گروهی هسته پایان قرار دارد، آن گاه از چگونگی نشان گذاری عنصر زمان بر فعل اصلی سخن می گوییم و پیشنهاد می کنیم در این فرایند، فعل اصلی از درون گروه فعلی کوچک خارج شود و به هسته گروه زمان و در صورت وجود داشتن فعل کمکی «بودن» در ساختار جمله، به هسته گروه نمود کامل، پیوسته شود، به گفته دقیق تر، برمبنای این تحلیل، مشخصه تصریف فعل اصلی در فارسی-مانند زبان فرانسه و برخلاف انگلیسی-قوی است و در روند بازبینی خود، سبب ارتقای این فعل به گره بازبینی کننده می شود. جایگاه قیدهای گروه فعلی، حذف گروه فعلی، ساخت پرسش تاییدی، و تعامل زمان با نمود کامل، شواهدی برای تایید این فرضیه فراهم می آورند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.