مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس) :

مقاله مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در رسوب و سنگ رسوبی از صفحه ۶۳ تا ۷۲ منتشر شده است.
نام: مطالعه محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند سروک در شمال شیراز (استان فارس)
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رخساره
مقاله محیط رسوبی
مقاله چینه نگاری سکانسی
مقاله سازند سروک
مقاله شیراز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق دو برش مربوط به سازند سروک با عنوان مقاطع کره تاوی و زکیان انتخاب شده است که در مجموع ۵۱۷۵ متر همراه با ۴۰۰ مقطع از رسوبات آلبین بالایی تا سنومانین بالایی را شامل می شود. میکروفاسیس های شاخص در مقاطع مورد مطالعه شامل وکستون، پکستون، گرینستون، باندستون، فلوتستون و ردستون می باشد. میکروفایس ها در چهار گروه محیطی دریای باز، سد، لاگون و پهنه جزر و مدی قرار گرفته اند. عناصر اصلی تشکیل دهنده میکروفاسیس ها شامل بایوکلاست، اینتراکلاست، اکستراکلاست و پلت می باشد. با توجه به مطالعه چینه نگاری سکانسی دو سکانس درجه ۳ (چرخه دسته سوم) برای رسوبات سازند سروک در مناطق مورد مطالعه، شناسایی شده است. سکانس ۱ (آلبین پسین- سنومانین پیشین) که مربوط به بخش زیرین سازند سروک و رخساره دریای باز را شامل می شود، سکانس ۲ (سنومانین میانی- پسین) که مربوط به بخش میانی و بالایی سازند سروک می باشد و دارای رخساره های سدی و لاگون و پهنه جزر و مدی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.