مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک :

مقاله مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۰ در مجله زنان مامایی و نازایی ایران از صفحه ۷ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه نتایج IVF با سه پروتکل تحریک تخمک گذاری در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله FSH نوترکیب
مقاله HMG (گونادوتروپین منوپوزال انسانی)
مقاله باروری
مقاله بارداری
مقاله تحریک تخمک گذاری
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سندرم تخمدان پلی کیستیک مهمترین علت الیگواوولاسیون و عدم تخمک گذاری در زنان سن باروری و در زنان نابارور می باشد. روشهای مختلف درمانی برای ایجاد تخمک گذاری در این بیماران وجود دارد. تجویز گنادوتروپین ها یکی از روشهای درمانی در دسترس موثر دراین موارد می باشد. این مطالعه با هدف مقایسه میزان باروری با روش هورمون محرک فولیکولی خالص به تنهایی، HMG به تنهایی و ترکیب FSH و HMG در بیماران نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک انجام شده است.
روش کار: ۹۵ خانم نابارور با علت عدم تخمک گذاری مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک برطبق معیار روتردام و تایید تشخیص از پزشک متخصص که کاندیدای باروری در آزمایشگاه بودند، برگزیده شدند. جهت تحریک تخمک گذاری، ۲۵ نفر از گروه اول تحت درمان FSH خالص و ۳۵ نفر در گروه دوم تحت درمان با HMG و ۳۵ نفر در گروه سوم تحت درمان با FSH و HMG قرارگرفتند. بررسی بیماران با انجام سونوگرافی واژینال در روز نهم و روز تزریق گنادوتروپین جفتی انسان صورت گرفت که متوسط تعداد فولیکول های هر تخمدان، اندازه فولیکول های هر تخمدان و ضخامت آندومتر به صورت جداگانه ثبت شد. پس از برداشت تخمک و لقاح آنها با اسپرم در محیط آزمایشگاه و تشکیل جنین، تعداد جنین های حاصل ثبت شده و عمل ترانسفر انجام شد. دو هفته پس از لقاح، تست HCG ابه روش رادیو ایمونو اسی انجام شد که درصورت مثبت بودن، ۶ هفته بعد به وسیله سونوگرافی ترانس واژینال FHR جستجو شد و در صورت مثبت بودن، بارداری مثبت تلقی می شد. تجزیه و تحلیل داده ها بوسیله آزمونهای تی، آنوا و کای دو، توسط نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۱۶) و با سطح معنی داری ۰۰۵³ انجام شد.
یافته ها: ضخامت آندومتر، تعداد و سایز فولیکول های تخمدانی در روزهای نهم و روز تزریق HCG در پاسخ به سه روش درمانی یکسان بود و تنها تعداد فولیکول های تخمدان راست در روز نهم دوره قاعدگی درسه گروه با هم اختلاف معنی دار نشان می داد (p=0.032). همچنین در ایجاد یا عدم ایجاد بارداری درسه گروه تفاوت معنی دار مشاهده نشد.
نتیجه گیری: دراین مطالعه نتایج درمان بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک با سه روش تحریک تخمک گذاریFSH ، HMG و تجویز توام، تفاوتی در ایجاد بارداری نداشت. اگرچه میزان حاملگی درگروه FSH بیشتر بود که شاید علت آن افزایش LH آندوژن در این دسته از بیماران باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.