مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها :

مقاله تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دنیای میکروب ها از صفحه ۵ تا ۱۳ منتشر شده است.
نام: تجزیه و سولفورزدایی زیستی نفت خام توسط باسیلوس ها
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نفت خام
مقاله باسیلوس
مقاله تخریب زیستی
مقاله بیوسورفکتانت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: امروزه استفاده از میکروارگانیسم ها برای حذف آلاینده های نفتی از محیط زیست بسیار مورد توجه دانشمندان قرار گرفته است. زیرا روش های یا از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد یا باعث به وجود آمدن ترکیبات سمی دیگری در محیط می شوند. هدف از این پژوهش، ارزیابی و تایید حذف زیستی نفت خام به وسیله باسیلوس ها می باشد.
مواد و روش ها: در این پژوهش پانزده گونه باسیلوس تجزیه کننده نفت خام از مناطق آلوده به نفت جدا شد و شرایط بهینه رشدشان در محیط پایه نمکی واجد ۱ تا ۳% نفت خام مورد ارزیابی گردید. سپس با ارزیابی کشش سطحی و میزان کربن کل، نیتروژن و هیدروژن موجود در نفت خام در قبل و پس از تیمار با باکتری با روش ASTM D5291 اندازه گیری شد. همچنین سولفورزدایی زیستی با روش IP 242 مورد بررسی قرار گرفت.
یافته ها: از گونه های مورد بررسی دو گونه که بهترین رشد در محیط پایه نمکی واجد نت داشتند، انتخاب گردیدند. اما بیشترین افزایش در چگالی نوری و شمارش سلول های زنده و کاهش pH میط کشت در روز پنجم از دوره آزمایش برای باسیلوس های S6 بدست آمد. زمان تجدید نسل بر روی محیط نمکی حاوی ۱% نفت خام برای باسیلوس S6 و S35 به ترتیب ۱۸ و ۲۵ ساعت محاسبه شد. باسیلوس ها قادر به کاهش کشش سطحی محیط به ترتیب از ۶۲ (mN/m) به ۳۱ و ۳۸ بودند که بیانگر آن است که این گونه ها قادر به تولید میزان قابل توجهی بیوسورفکتانت هستند. نتایج نشان داد که میزان کلی کربن از ۸۵ (درصد جرمی) به ۴۱ و ۴۸ (درصد جرمی) به ترتیب برای باسیلوس S6 و S35 کاهش یافته است. همچنین مشخص شد که پس از گذشت یک ماه ۴۲ درصد و ۸۰ درصد از میزان کلی سولفور موجود در نفت به ترتیب توسط باسیلوس S6 و S35 حذف شده و مورد استفاده قرار گرفته است.
نتیجه گیری: آنالیزهای آماری بر روی هیدروکربن های موجود در نفت دخام با استفاده از گاز کروماتوگرافی (C13-C30) نشان دهنده اثر تخریب زیستی باسیلوس ها بر روی هیدروکربن های نفتی و توانایی آن ها در استفاده از نفت به عنوان تنها منبع کربن و انرژی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.