مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران :

مقاله تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در دنیای میکروب ها از صفحه ۳۷ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: تعیین نقش انتروویروس های غیر پولیویی در ایجاد فلج شل حاد (AFP) به کمک پنج رده سلولی در ایران
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلج شل حاد
مقاله انتروویروس های غیرپولیویی
مقاله کشت سلولی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: فلج شل حاد (Acute Flaccid Paralysis) توسط عوامل مختلفی ایجاد می شود که مهم ترین عامل آن پولیو ویروس می باشد. هدف از پژوهش ارزیابی عوامل غیر پولیویی ایجاد کننده فلج در ایران می باشد.
مواد و روش ها: در این تحقیق به منظور بهبود در قدرت جداسازی انتروویروس های احتمالی موجود در مدفوع کودکان مبتلا به فلج شل حاد، تمام نمونه های مدفوع این کودکان، به پنج رده سلولی L20B، RD، Hep-2،Vero و GMK تلقیح شدند و با روش میکرونوترالیزاسیون مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: با تلقیح دو نمونه از هر یک از ۴۵۸ مورد بیمار زیر ۱۵ سال مبتلا به فلج شل حاد به پنج رده سلولی ذکر شده، در کل ۳۴ مورد انتروویروس از گونه ها و سروتایپ های مختلف جداسازی گردید. ۷۱% از کل موارد مبتلا به AFP از نظر کشت سلولی و جداسازی انتروویروس ها مثبت بودند. جنسیت نقش موثری در جداسازی انتروویروس ها نداشت. اکثر موارد جداسازی ویروس ها مربوط به گروه سنی ۵-۰ سال بود و با افزایش سن، از تعداد موارد جداسازی این ویروس کاسته شد. بیشترین ویروس های جدا شده مربوط به پولیوویروس ها (۱۲مورد) و اکوویروس ها (۱۲ مورد) بود. در این پژوهش نشان داده شد که موارد شناخته شده فلج باقیمانده (Residual Paralysis=RP) بیشتر توسط اکوویروس ها ایجاد می شوند. همچنین اختلاف معنی داری در تعداد موارد جداسازی پولیوویروس واکسن در افراد مبتلا به RP و افراد غیرمبتلا وجود نداشت. از این رو نشان داده شد واکسن های OPV مورد استفاده در کشور از ایمنی کافی برخوردار است. موارد جداسازی کوکساکی ویروس ها در نمونه های بالینی نیز بین افراد مبتلا به RP و افراد غیرمبتلا اختلاف معنی داری نداشت.
نتیجه گیری: به دلیل معنی دار بودن اختلاف جداسازی انتروویروس های غیرپولیویی بین دو گروه دارای فلج باقیمانده مثبت و منفی، نقش این ویروس ها در ایجاد فلج باقیمانده ثابت می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.