مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی :

مقاله کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در کومش از صفحه ۳۱۴ تا ۳۱۸ منتشر شده است.
نام: کاربرد شاخص آلفای رتبه ای در ارزیابی پایایی پرسش نامه تطابق معنوی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پایایی
مقاله آلفای رتبه ای
مقاله تتای رتبه ای
مقاله ضریب هم بستگی پلی کریک
مقاله تطابق معنوی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: تطابق معنوی به عنوان عامل موثر بر سازگاری نوجوانان برای تخفیف شرایط تنش زای دوره نوجوانی شناخته شده است. ماهیت داده ها نقش مهمی در انتخاب ضریب پایایی مناسب برای سنجش پایایی پرسش نامه ایفا می کند، در سنجش پایایی پرسش نامه تطابق معنوی، با توجه به رتبه ای بودن داده ها از ضریب آلفای رتبه ای استفاده شد.
مواد و روش ها: برای سنجش تطابق معنوی، پرسش نامه ای با ۳۹ آیتم ۵ گزینه ای در مقیاس لیکرت (کاملا موافقم، موافقم، نظری ندارم، مخالفم و کاملا مخالفم) بعد از تعیین اعتبار و انجام تحلیل عاملی طراحی گردید. سپس پایایی این پرسش نامه روی نمونه ای متشکل از ۱۲۰ نوجوان که شامل کلیه نوجوانان دختر و پسر ۲۰-۱۴ ساله ساکن مراکز شبانه روزی استان تهران بود، بررسی شد. برای سنجش پایایی از شاخص آلفای رتبه ای و آلفای کرونباخ استفاده شد.
یافته ها: نتایج حاصل از تحلیل عاملی، تطابق معنوی را در سه عامل «معنا داشتن زندگی»، «ارتباط با خداوند» و «جستجوی حمایت معنوی» بیان کرد. پایایی هر عامل به ترتیب با آلفای رتبه ای ۰۸۳۴، ۰۹۱۳ و ۰۹۸۴ می باشد که در مقایسه با آلفای کرونباخ بزرگ تر بودند، پایایی کل پرسش نامه ۳۹ آیتمی تطابق معنوی نیز با آلفای رتبه ای ۰۹۹۲ بود.
نتیجه گیری: برای محاسبه پایایی داده هایی که مقیاس رتبه ای دارند تنها در صورتی که توزیع داده ها نرمال باشد از آلفای کرونباخ استفاده می شود. در صورت عدم برقراری فرض نرمال بودن، آلفای رتبه ای ضریب بهتر و دقیق تری برای ارزیابی پایایی می باشد. پرسش نامه تطابق معنوی در نوجوانان ساکن مراکز شبانه روزی، ابعاد مختلف تطابق معنوی در این نوجوانان را مورد اندازه گیری قرار می دهد و از پایایی بالایی نیز برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.