مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول :

مقاله مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در کومش از صفحه ۳۲۷ تا ۳۳۳ منتشر شده است.
نام: مقایسه زنان باردار شده و نشده مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله القای تخمک گذاری
مقاله حاملگی
مقاله سندرم تخمدان پلی کیستیک
مقاله مقاوم به کلومیفن سیترات
مقاله متفورمین
مقاله لتروزول

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: سندرم تخمدان پلی کیستیک یکی از شایع ترین علت های ناباروری است. کلومیفن سیترات، اولین داروی انتخابی برای القای تخمک گذاری در این بیماران است. درصد زیادی از این بیماران به دوزهای ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم کلومیفن سیترات در روز پاسخ مناسب می دهند. در صورت عدم مشاهده اوولاسیون تا دوز ۱۵۰ میلی گرم در روز، بیمار مقاوم به کلومیفن سیترات محسوب می شود. هدف این مطالعه بررسی مقایسه زنان باردار شده و نشده به درمان ترکیبی متفورمین و لتروزول در بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات بود. علاوه بر این میزان اوولاسیون، میزان حاملگی و میزان تولد زنده نیز بررسی شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه توصیفی-مقطعی ۱۰۶ بیمار مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن سیترات مراجعه کننده به درمانگاه نازایی بیمارستان امیرالمومنین (ع) سمنان طی سال های ۸۷-۱۳۸۴ مورد مطالعه قرار گرفتند. به همه بیماران به مدت ۶ تا ۸ هفته متفورمین با دوز ۱۵۰۰ میلی گرم روزانه (۵۰۰ میلی گرم ۳ بار در روز) تجویز شد و سپس تحت درمان توام لتروزول با دوز روزانه ۲۵ میلی گرم از روز ۳ تا ۷ دوره قاعدگی قرار گرفتند. زمانی که تخمک گذاری در دوز ۲۵ میلی گرم لتروزول اتفاق نیفتاد، دوز لتروزول در سیکل های بعدی به ۵ و سپس ۷۵ میلی گرم افزایش یافت.
یافته ها: از ۱۰۶ بیمار تحت درمان با متفورمین ۱ نفر به علت حساسیت دارویی به شکل راش پس از مصرف متفورمین از مطالعه خارج شد. از ۱۰۵ بیمار ۱۴ بیمار (%۱۳۳۳) با متفورمین به تنهایی حامله شدند. از ۹۱ بیمار باقیمانده که وارد مرحله درمانی لتروزول با متفورمین شدند، تا انتها ۸۳ (%۹۱۲) نفر تخمک گذاری داشتند. در مجموع میزان حاملگی در انتهای مطالعه ۶۰ نفر به ازای ۱۰۵ نفر (%۵۷۱۴) بود. از این ۶۰ حاملگی ۱۰ مورد (%۱۶۷) سقط، ۵ مورد (%۸۳) زایمان زودرس و ۴۵ نفر (%۷۴۹) زایمان ترم داشتند. نتایج نشان داد که بین خانم های حامله با غیر حامله در طول مدت نازایی،BMI ، میزانLH ،FSH و نسبتLH/FSH ، تصویر pco در سونوگرافی در یک یا هر دو تخمدان، فرم منس (الیگومنوره، آمنوره) و هیرسوتیسم تفاوت معنی داری وجود نداشت. تنها تفاوت معنی دار (P=0.008) کمتر بودن سن خانمهای حامله (۲۴۴۷±۳۷۴) نسبت به خانمهای غیر حامله (۲۷۲۳±۵۵۷) بود.
نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که درمان ترکیبی متفورمین با دوزهای افزایشی لتروزول منحر به میزان حاملگی بالا در بیماران با سندرم تخمدان پلی کیستیک مقاوم به کلومیفن می شود. استفاده از این روش درمانی فقط از سن بیمار متاثر می شود، بدین معنی که در خانم های نسبتا جوان تر موثرتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.