مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون :

مقاله تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در دنیای میکروب ها از صفحه ۱۹ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس به روش Nested PCR در گاوهای شیری مشکوک به بیماری یون
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس
مقاله Nested-PCR
مقاله یون
مقاله گاو شیری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: یون یک بیماری مزمن روده ای در نشخوار کنندگان اهلی و وحشی می باشد که عامل ایجاد آن مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس است. این باکتری عامل بیماریزای مشترک بین انسان و دام است که گسترش جهانی دارد و نیازمند روشی مطمئن برای پیشگیری و کنترل می باشد. هدف از این پژوهش، ارایه روشی سریع و دقیق بر اساس Nested PCR برای تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس در مدفوع گاو می باشد.
مواد و روش ها: از تعداد ۱۲۰ نمونه مدفوع گاو های مشکوک به بیماری یون، استخراج DNA صورت گرفت سپس با استفاده از پرایمر های اختصاصی ژن IS900 واکنش Nested PCR تنظیم و انجام شد. محصولات PCR بدست آمده روی ژل آگارز الکتروفورز گردید.
یافته ها: از مجموع ۱۲۰ نمونه مورد بررسی، ۲۲ مورد (۱۸۳۳ درصد) به مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس آلوده بودند که در آزمون PCR مثبت تشخیص داده شدند.
نتیجه گیری: تکنیک Nested PCR یکی از روش های سریع، مطمئن و کم هزینه برای تشخیص مایکوباکتریوم پاراتوبرکیلوسیس محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.