مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس :

مقاله مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مسائل اجتماعی ایران (دانشگاه خوارزمی) از صفحه ۱۹۵ تا ۲۱۵ منتشر شده است.
نام: مذهب و باروری: تحلیل رفتار باروری گروه های مذهبی سنی و شیعه شهر گله دار استان فارس
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گروه های مذهبی
مقاله موقعیت گروه اقلیت
مقاله الهیات ویژه
مقاله شیعه
مقاله سنی
مقاله تحلیل طبقات چندگانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تعلق مذهبی و مذهبی بودن (به عنوان عوامل فرهنگی) در بررسی موضوعات جمعیتی، به خصوص باروری، کمتر (دست کم در ایران) مورد توجه قرار گرفته است. سووالات اصلی تحقیق حاضر این است که آیا میان دو گروه مذهبی سنی و شیعه در زمینه باروری تفاوت وجود دارد؟ آیا این تفاوت معنی دار است؟ و آیا با کنترل مشخصه های اجتماعی، اقتصادی و جمعیتی این تفاوت معنی دار خواهد ماند؟ جامعه مورد تحقیق، شهر گله دار از توابع شهرستان مهر واقع در استان فارس می باشد. از جامعه مورد نظر تعداد ۳۰۶ نفر زن ازدواج کرده ۱۵-۴۹ ساله (از دو گروه مذهبی شیعه و سنی) به صورت نمونه انتخاب شدند و رفتار باروری آن ها با توجه به فرضیات تحقیق مورد بررسی قرار گرفت. جهت تبیین باروری از سه فرضیه خصایص و ویژگی ها، الهیات ویژه، و موقعیت گروه اقلیت استفاده شده است. در تحلیل داده ها از روش تحلیل طبقات چندگانه استفاده شده است. در تحلیل داده ها از روش تحلیل طبقات چندگانه استفاده شده است. زنان سنی میزان باروری بالاتری را نسبت به زنان شیعه داشته اند. هر چند بعد از ورود متغیرهای کنترل، از تفاوت باروری دو گروه مذهبی کاسته شد، اما تفاوت باروری هم چنان معنی دار باقی ماند. این تفاوت می تواند از طریق پایبندی به ارزش های (مذهبی و غیرمذهبی) گروه خودی در مقابل گروه بیرونی تبیین شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.