مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان) :

مقاله مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی در منابع طبیعی ( کاربرد سنجش از دور و GISدر علوم منابع طبیعی ) از صفحه ۳۱ تا ۴۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه محتوای اطلاعاتی باندهای سنجنده های ASTER و LISS-III در مناطق خشک (مطالعه موردی پلایای دامغان)
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ASTER ،LISS-III
مقاله محتوای اطلاعاتی
مقاله PCA ،NDVI
مقاله خاک شور

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزیابی محتوی اطلاعاتی سنجنده LISS-III و مقایسه آن با دیگر سنجنده های با قدرت تفکیک مکانی و طیفی مشابه مانند ASTER برای کاربران داده های دورسنجی در مناطقی که تنها به یکی از این سنجنده ها دسترسی دارند می تواند مفید واقع شود. سنجنده LISS-III یکی از سنجنده های ماهواره IRS-P6Resource می باشد. این سنجنده در باندهای قرمز، سبز و مادون قرمز نزدیک دارای قدرت تفکیک مکانی ۵۲۳ متر و مادون قرمز میانی ۷۰ متر تصویربرداری می کند. سنجنده ASTER نیز یکی از سنجنده های ماهواره TERRA می باشد که دارای قدرت تفکیک مکانی ۱۵ متر در باندهای مرئی و مادون قرمز نزدیک، ۳۰ متر در مادون قرمز میانی و ۹۰ متر در باندهای حرارتی می باشد. بدین منظور برای بررسی محتوای اطلاعاتی دو سنجنده، منطقه دامغان که یکی از مناطق خشک می باشد انتخاب شد. در ابتدا به منظور مقایسه دقیق داده های فوق تصاویر هر دو سنجنده ژئورفرنس گردید. با توجه به قدرت تفکیک مکانی متفاوت باندهای این دو سنجنده، تمامی تصاویر به اندازه پیکسل یکسان (Pixel size) تبدیل گردیدند. نمونه برداری از خاک منطقه انجام شد و پارامترهایpH ، ۳CO، EC، SAR و ;. اندازه گیری شد. سپس سه ناحیه از تصاویر ماهواره ای که معرف مناطق غیر شور، نمک های حاشیه پلایا و مرکز پلایا بودند برای بررسی و مطالعه محتوای اطلاعات دو سنجنده انتخاب و از آن ها پنجره ای تفکیک شد. آنالیزهای تحلیل مولفه های اصلی در هر دو سنجنده انجام شد و شاخص گیاهی NDVI با استفاده از باندهای دو سنجنده ساخته شد. نتایج نشان می دهد دو سنجنده در هر سه منطقه (غیر شور، نمک های حاشیه و مرکز پلایا) همبستگی کمی با یکدیگر داشته و می توان از ترکیب آنها به بیشترین میزان اطلاعات دست یافت. در مولفه مرتبه اول PCA در سنجنده ASTER بیشترین اطلاعات مربوط به باند SWIR6 ذخیره، و در IRS اطلاعات کلیه باندها به یک نسبت ذخیره شده است. نتایج نشان می دهد پارامترهای آماری NDVI در دو سنجنده تفاوت معنی داری با یکدیگر ندارند و می توان بارزسازی پوشش های گیاهی را تنها با یکی از آن ها انجام داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.