مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۷۲۹ تا ۷۳۸ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف (Pleurotus eryngii) با استفاده از نشانگر RAPD
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تنوع ژنتیکی
مقاله نشانگر مولکولی RAPD
مقاله قارچ شاه صدف Pleurotus eryngii
مقاله میزبان اختصاصی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور تعیین تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ شاه صدف۴۵ (Pleurotus eryngii) جدایه قارچ از ۱۰ منطقه مختلف آب و هوایی ایران (استان های: اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، لرستان و فارس) جمع آوری شد. جهت تعیین تنوع ژنتیکی از نشانگر مولکولیRAPD استفاده شد و به کمک ۱۰ آغازگر تصادفی و پس از واکنش PCR و انجام الکتروفورز ژل آگارز، ۱۸۲ مکان ژنی قابل رؤیت مشخص شدند که در میان آنها ۱۵۰ مکان ژنی (۸۲%) چند شکلی خوبی را در تمام جدایه ها نشان دادند. جدایه هایی که دارای میزبان های Ferula assa-foetida و Ferula ovina و Prangus ferulacea بودند، در گروه های مجزا قرار گرفتند. همان طور که انتظار می رفت، نقش منطقه جغرافیایی (از نظر دما و میزان بارندگی) در قرابت ژنتیکی جدایه ها دارای اهمیت بود. ۷۱۳۳ درصد تنوع ژنتیکی درون جمعیت ها و ۲۸۶۷ درصد تنوع ژنتیکی در بین جمعیت ها وجود داشت. نتایج نشان داد که خصوصیات ریخت شناختی نمی تواند دسته بندی مناسبی از جدایه های P. eryngii بر اساس گیاهان هم زیست و مناطق جغرافیایی آنها ارایه دهد و برای نیل به این هدف، استفاده از الگوی RAPD روش سریع و نسبتا قابل قبولی به حساب می آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.