مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷ :

مقاله بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research) از صفحه ۹۲ تا ۹۷ منتشر شده است.
نام: بررسی شیوع کمردرد و تاثیر آن بر فعالیتهای روزمره بیماران قطع عضو اندام تحتانی مراجعه کننده به مرکز جامع توان بخشی هلال احمر ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کمردرد
مقاله قطع عضو
مقاله پروتز اندام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: یکی از مشکلاتی که افراد دچار قطع عضو اندام تحتانی با آن مواجه هستند و علی رغم تاثیر منفی که این مشکل روی کیفیت زندگی و عملکرد آنها دارد اغلب نادیده انگاشته میشود و درنتیجه کمتر مورد رسیدگی قرار میگیرد، «کمردرد» است. با توجه به اهمیت موضوع پژوهش حاضر به منظور مشخص کردن میزان شیوع کمردرد در مراجعه کنندگان دچار قطع عضو اندام تحتانی به درمانگاه هلال احمر میپردازد. همچنین مواردی چون شیوع و شدت درد خیالی و درد عضو باقی مانده نیز مورد بررسی قرار میگیرد. در این پژوهش همچنین سطح فعالیت فیزیکی افراد و سایر پارامترهایی که در رابطه با پروتز هستند مورد توجه قرار گرفته است.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی – تحلیلی مقطعی است که بر روی ۶۸ نفر دچار قطع عضو اندام تحتانی انجام شد. جمع آوری داده ها با کمک پرسش نامه انجام شد. سپس افراد امپوته از نظر اسکولیوز مورد معاینه قرار گرفتند. پس از جمع آوری اطلاعات و وارد کردن داده ها درنرم افزار آماری spss ویرایش ۱۱۵ آزمونهای آماری انجام شد و نتایج جهت تجزیه تحلیل مورد بررسی قرار گرفتند.
یافته ها: ۷۳۵% شرکت کنندگان کمر درد را تجربه کرده بودند و شدت درد خود را با مقیاس چشمی بین ۶-۵ گزارش کردند. کمر درد روی فعا لیت روزمره آنها تاثیر مستقیم داشت و حتی گاهی موجب خانه نشین شدن آنها میشد. پروتز سنگین نبود و بطور متوسط ۱۰ ساعت در روز از پروتز استفاده میکردند. درد استامپ و درد سمت سالم در آنها شایع نبود. اغلب به دنبال راه رفتن به خصوص در سطوح شیب دار دچار کمردرد شده بودند. همچنین بیش از ۶۲ درصد از افرادی که کمر درد داشتند دچار اسکولیوز بودند.
بحث و نتیجه گیری: کمر درد درافراد امپوته صرف نظر از زمانی که از قطع عضو گذشته شیوع بالایی دارد. از میان عوامل مختلفی مانند سطح آمپوتاسیون، مدت زمان قطع عضو و غیره که احتمال میرفت با کمردرد ارتباط داشته باشند تنها اسکولیوز با کمردرد ارتباط معنی داری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.