مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ :

مقاله توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در زمین شناسی ژئوتکنیک (زمین شناسی کاربردی) از صفحه ۲۴۷ تا ۲۵۸ منتشر شده است.
نام: توصیف هوازدگی و سست شدگی در گرانیتوئید زاهدان از دیدگاه مهندسی سنگ
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بافت گرانولار
مقاله پوست پیازی
مقاله جنوب شرق ایران
مقاله دایک ها
مقاله فرسایش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مطالعات هوازدگی سنگ های گرانیتوئیدی زاهدان مربوط به یک منطقه بیابانی خشک تا نیمه خشک می باشد. این سنگ های گرانیتی عمدتا بدون پوشش رسوبات کواترنری، مستقیما در معرض اقلیم گرم و خشک منطقه قرار گرفته اند. خصوصیات اقلیمی منطقه جنوب شرق ایران، نقش عمده ای در میزان تخریب و فرسایش سنگ ها و ایجاد ساخت های مورفولوژیکی ایفا می کنند. مطالعه مقاطع میکروسکوپی بافت گرانولار به همراه کانی های بیوتیت شکل دار، کوارتز به میزان فراوان و پلاژیوکلازهای زوناسیون دار را نشان می دهند. دایک ها و استوک های تزریق شده، یکی از ویژگی های این سنگ ها می باشند. در اثر تماس مواد نفوذی با سنگ میزبان، بیشتر آن ها به هورنفلس تبدیل شده اند. شیست های سبز گسترش زیادی دارند و به عنوان سنگ میزبان، مرز هم شیب دارند. بررسی های سنگ شناسی و فرآیندهای شیمیایی و مکانیکی هوازدگی، طیف کاملی از انواع هوازدگی را نشان می دهند، یعنی از پوسته هوازده غالبا شکننده و بی رنگ شده صخره سنگ تا تجزیه و فروپاشی کامل سنگ، که در اثر فرسودگی هیدروترمالی، در جا به خاک تبدیل شده اند. یکی دیگر از ویژگی های آن، وجود انکلاو، با رنگ تیره و بافت ریزدانه در سنگ می باشد. انکلاوها در مقطع میکروسکوپی بافت گرانوپرفیری تا میکروگرانولار دارند. بیوتیت در آن ها فراوان است. قسمتی از توده گرانیتوئیدی زاهدان تحت تاثیر فرسایش بادی قرار دارد. بر اثر خروج زینولیت ها از توده گرانیتی، حفرات متعدد گرد و کرات توخالی در سنگ ایجاد می گردد و بدین ترتیب به آن نمای کارستی و شکل هایی کاواک مانند می بخشد. هوازدگی بیومکانیکی به صورت رشد ریشه های گیاهان در درون درزه ها و ترک های ایجاد شده در توده نفوذی باعث تخریب بیشتر سنگ می شود. فعالیت گوه مانند یا شکافندگی ریشه گیاهان، به عنوان هوازدگی مکانیکی تشریح می شود. فرسایش پوسته پیازی نوع دیگری از فرسایش فیزیکی است که در سنگ ها دیده می شود. بسیاری از درزه های موجود در گرانیت به صورت ثانویه با کوارتز پر شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.